viod-o11-6-november-2

Waar Gendringen (2e plek) na afloop verzuchte dat het de eerste wedstrijd was waar ze echt tegenstand ondervonden (ondanks de overwinning), ging koploper VVL écht met een kater naar huis. Ze kwamen met de schrik vrij nadat VIOD terugkwam van een 0-2 achterstand tot een 2-2 gelijkspel. De nummer 3 in de competitie Babberich/ Liemers was dus gewaarschuwd. En een gewaarschuwd mens telt voor twee bleek wel, want ze kwamen mentaal goed voorbereid naar Doetinchem. Van een verrassingsaanval van VIOD was dus geen sprake meer en er was voor onze jongens geen doorkomen aan (1-4 verlies voor VIOD).  Daarmee is een podiumplek niet  meer haalbaar, maar de 4e plaats wel. En daar gaan we voor met nog drie wedstrijden te spelen.

Afgelopen weekend pakten we in ieder geval alweer drie belangrijke punten tegen Zeddam-Sint Joris. Met lekker voetbal kregen we veel mooie kansen, met vier mooie doelpunten van Nick, één van Bob en één van Renzo  tot gevolg. Onze verdedigers hadden hun zaken goed voor elkaar en hadden zelfs nog tijd voor een dolletje met onze keeper Frank (die overigens weer een goede wedstrijd keepte ondanks de kou van het vele stilstaan).

viod-o11-6-november

De hele competitie hebben we geknokt en dat blijven we doen tot het laatste fluitsignaal! We beginnen nu pas warm te lopen ;-).