Beste Volger,

Nog 3 wedstrijden te spelen in de najaarscompetitie, met nog wedstrijden tegen DCS, vv Dieren en VDZ voor de boeg moeten we nog flink aan de bak om onze hoge notering veilig te kunnen stellen.  Wat er ook gebeurt in de komende wedstrijden mag Viod JO11-1 trots zijn op de prestatie die ze geleverd hebben.

Vandaag moesten we tegen SML en elke tegenstander in deze competitie is zwaar, we kunnen pas winnen als we elke week weer de inzet, passie en strijdlust op kunnen brengen, zo ook vandaag.

Het was niet onze beste wedstrijd van het seizoen maar doordat de inzet, passie en strijdlust er wel waren hebben we ook deze wedstrijd winnend af weten te sluiten. Gezien de kansenverhouding had er wellicht meer in gezeten maar ik denk dat we met 8-2 zeker tevreden mogen zijn.

Volgende week de belangrijke wedstrijd tegen DCS, deze week weer lekker trainen om elke keer een stukje beter te worden.

Onderstaand de statistieken tot nu toe en videoverslag van de wedstrijd.

schermafbeelding-2016-11-05-om-16-56-39

Namens de begeleiding van JO11-1G.