vv Ruurlo JO13/1 – VIOD JO13/1

Ruurlo schrijft na het laatste fluitsignaal 3 punten bij, wij moeten het doen met de complimenten voor ons veldspel. Het sterkste deel van onze tegenstander ligt in de achterste linie. Wij combineren tot de 16-meterlijn, maar creëren weinig uitgespeelde kansen. Indien wij de bal verliezen, speelt Ruurlo snel de dieptepass en komt het team tot scoringskansen. Het klinkt eenvoudig en het is uiterst effectief.

We zullen ons nog meer moeten wapenen tegen fysiek sterkere tegenstanders. ”Maak gebruik van je lichaam, wees brutaal, speel agressief en fel, wees alert en blijf in beweging”, luiden hierbij de tips. Pas dan kunnen we in en rondom het strafschopgebied van de tegenstander in scoringspositie komen.

Ondanks deze verloren partij handhaven wij ons op de 4e positie. In deze competitie gaan Sportclub Lochem en sv Grol strijden om het kampioenschap. De overige teams strijden wekelijks voor de punten. Het maakt de competitie interessant. Komende zaterdag spelen we tegen de huidige nummer laatst, MVR uit ’s Heerenberg. Het is echter geen vanzelfsprekendheid dat we deze wedstrijd gaan winnen. In deze trainingsweek zullen we dat dan ook meer dan duidelijk maken.

Roy Ebbers {trainer/coach}.