Wat doet de Supportersvereniging van vv Viod?

Waarom stokt het nu even?

Waarom ook u mee kunt doen als vrijwilliger.

Wat gaat er binnenkort gebeuren?

Wat doet de Supportersvereniging van vv Viod?

De supportersvereniging Viod bestaat sinds 2001 en heeft als doelstelling het ondersteunen van initiatieven binnen Viod waar vv Viod zelf niet aan toe komt of waar vv Viod geen middelen voor heeft. Daarbij wordt altijd gekeken naar het totaal belang van vv Viod weliswaar met de nadruk op de toekomst en dat is onze jeugd.

Inmiddels heeft de supportersclub circa 130 leden en is het de doelstelling om door te groeien naar 150 leden. De financiële middelen van de supportersclub komen uit de contributies en opbrengsten uit activiteiten zoals de jaarlijkse Kerst- en Paas Bingo, het Viod 1 uitslagenspel en allerlei ander activiteiten.

Voorbeelden van aanschaffingen van de laatste paar jaar zijn: Bijdrage in de coachjassen voor de jeugdafdeling;

• Aanschaf van 25 tenues voor de clubscheidsrechters van Viod;
  • Aanschaf van het nieuwe kantine meubilair;
  • De picknick banken op het buitenterras;
  • Aanschaf van mini doeltjes
  • Aanschaf van de nieuwe barkrukken en statafels in de kantine;
  • Het voorzien van 50 wedstrijdballen voor de allerjongste onder ons (Rabo Cup)\
  • 2 extra grote beeldschermen in de kantine;
  • Nieuw meubilair in bestuur- en commissiekamer;
  • Trainingsmateriaal voor de jeugd
  • Organiseren van de wedstrijd oud-VIOD tegen oud-De Graafschap op de Open Dag in 2013 (zie foto).
  • En natuurlijk de jaarlijkse bijeenkomsten met een koud en warm buffet rondom een wedstrijd van Viod 1
  • etc.

Mocht u nog geen lid zijn van de supportersvereniging en de doelstelling onderschrijven nodig ik u graag uit om toe te treden tot deze leuke club. De maandelijkse contributie is slechts € 5, = per maand. U kunt n mail sturen naar secretaris van de vereniging: johnbrands5@gmail.com

Waarom stokt het nu even?

De reden dat we momenteel minder van ons laten hebben horen ligt in het feit dat 2 belangrijke bestuursleden van de Supportersvereniging bij de jaarvergadering zijn afgetreden. Deze 2 bestuursleden Hans Conijn en John van der Kamp waren 2 belangrijke sterkhouders van de Supportersvereniging en missen we hun node. Gelukkig kunnen we nog wel bij gelegenheid een beroep op ze doen maar we zijn wel nog steeds op zoek naar vervangers.

Waarom ook u mee kunt doen als vrijwilliger.

Omdat u het kunt!

We hebben 2 vacatures die we graag vervuld zien worden.

Heel graag zouden we de vacatures ingevuld willen zien door (jonge)mensen die uiteindelijk het stokje volledig van het nog zittende bestuur willen overnemen.

Het huidige bestuur wil in principe aanblijven totdat de overdracht is gerealiseerd.

• De eerste vacature is die van de secretaris.
    • De secretaris heeft o.a. als taken:
      • Van de korte vergadering ( 4 keer per jaar) en de jaarlijkse algemene ledenvergadering (waar maximaal 10 mensen komen) de actiepunten te noteren.
      • Ondersteunen van eventuele acties en activiteiten zoals de Bingo’s en het Snerttoernooi.
      • De incidentele correspondentie
      • Afstemming met bestuur, kantinebeheer en sportparkbeheer.

• De tweede vacature is van algemeen bestuurslid
    • Dit bestuurslid houdt zich vooral bezig met:
      • Ledenwerving

Als u interesse heeft of nadere informatie wilt hebben kunt u zich wenden tot de voorzitter John Brands via johnbrands5@gmail.com

Wat gaat er binnenkort gebeuren?

• Wij zijn als bestuur van de Supportersvereniging blij met de steun van de leden van de Supportersvereniging en willen dat waarderen.

Bij de thuiswedstrijd op zondag 4 december (Viod-Angerlo) bent u in de rust van de wedstrijd van harte uitgenodigd in de bestuurs- commissiekamer waar een gratis kopje koffie of thee voor u klaar staat.

Na die wedstrijd bent u eveneens van harte welkom daar voor enkele gratis drankjes en snacks.

Als u van deze uitnodiging gebruik maakt wilt u dat dan laten weten via: johnbrands5@gmail.com

• Voor de eerste thuiswedstrijd na de winterstop en wel op zondag 29 januari 2017 (Viod-VVG) zal de jaarlijkse bijeenkomst met een warm en koud buffet voor de leden van de Supportersvereniging worden georganiseerd. U bent dan als lid, eventueel samen met uw partner, van harte welkom in de kantine op ons sportpark.

Programma 29 januari 2017:

12:15 uur: ontvangst leden met partners

12:30 uur: korte toespraak van voorzitter John Brands

12:40 uur: gebruik van koud/warm buffet

14:15 uur: naar tribune voor start wedstrijd VIOD – VVG

14:30 uur: aftrap van de wedstrijd

Graag willen wij weten of u komt. Ook graag een bericht indien u verhinderd bent.

Gaarne een bericht sturen per email naar: johnbrands5@gmail.com

Namens de supportersvereniging,

John Brands

Het bestuur van de supportersvereniging wordt gevormd door:

John Brands

Johan Nieuwenhuis