Zaterdag 5 november was het dan zo ver; de langverwachte stadsderby stond op het programma.

Onze heren en dame waren tot op het bot gemotiveerd om deze wedstrijd met een winst af te sluiten.
Zelfs Liam, die toch een fikse blessure heeft, was van de partij om de nodige support te geven.
Onze dame en heren gingen zeer voortvarend van start en DZC had het eerste kwartier weinig in te
brengen.
Met als gevolg dat er al gauw een 2-0 voorsprong op de borden stond.
DZC was daarna een beetje van de schrik bekomen en scoorde pal voor rust de 2-1.

Na rust verscheen Indy niet meer op het veld, de uitputtingsslag in de eerste helft had haar tol geëist.
Met geen wissels meer en een keeperswissel begonnen de mannen aan de tweede helft.
Het begin was weer veelbelovend en na mooi combinatiespel scoorde Scott de 3-1.
Op zich een geruststellende stand dachten wij als supporters langs de kant.
Maar de bal is rond en de wedstrijd is niet afgelopen voor het laatste fluitsignaal (met dank aan de
sterk fluitende Jolanda).
DZC kreeg het voor elkaar om toch nog een 3-3 eindstand uit het vuur te slepen.

Aanstaande zaterdag een nieuwe kans om de volle buit te pakken in Varsselder.