Het einde van de najaarscompetitie 2016 is in zicht. Zaterdag kunnen een aantal VIOD teams belangrijke zaken doen om aanspraak te gaan maken  om de fel begeerde titel binnen te halen. Zelfs één jeugdteam van VIOD kan zelfs a.s. zaterdag al kampioen worden. 9 Pupillenteams zijn in de race. Wordt VIOD Onder 9-2 het eerste team dat de najaarstitel gaat binnenhalen?

KOMT U OOK KIJKEN?

voetbalkaart-kom-je-kijken

De kanshebbers voor de titel a.s. zaterdag op Sportpark Dichteren:

VIOD Onder 9-2:
Speelt thuis tegen vv Dieren O9-1, aanvang 10:00 uur en heeft 5 punten voorsprong op  vv Dieren en is bij winst KAMPIOEN.

VIOD Onder 9-1:
Speelt thuis tegen DZC`68 O9-1, aanvang 8:30 uur en kan bij winst goede zaken doen voor de koppositie. Staat in de ranglijst op 1 punt achterstand op DZC`68, maar heeft 1 wedstrijd minder gespeeld.

VIOD Onder 11-2:
Speelt thuis tegen Warnveldse Boys O11-2, aanvang 9:45 uur en kan bij winst goede zaken doen voor het kampioenschap. Staat samen met Warnveldse Boys aan kop van de ranglijst.

Overige teams (zij spelen a.s. zaterdag ’n uit-wedstrijd):

VIOD Onder 9-4: de titel kan bijna niet meer ontgaan, 5 punten voor op nummer 2 Doetinchem met nog 4 wedstrijden te gaan. Nu zaterdag uit bij Zelhem winnen, dan volgende week thuis tegen Kilder de mogelijkheid om kampioen te worden! TOP !

VIOD Onder 9-5: in de race voor de titel, krijgt volgende week zaterdag koploper DVOV JO9-4 op bezoek.

VIOD Onder 9-10: in de race voor de titel, staat op 1 punt van 3 koplopers en is afhankelijk van de uitslagen van de 3 koplopers.

VIOD Onder 11-1: staan aan kop van de ranglijst, 1 punt voorsprong, nog 3 wedstrijden te gaan, bij winst (zaterdag uit bij DCS) stap in de goede richting.Volgende week thuis tegen concurrent vv Dieren !

VIOD Onder 11-4: is koploper en heeft 3 punten voorsprong op 2 belagers (Longa 30 en Concordia). Bij winst zaterdag (uit bij Terborg), kan volgende week thuis kampioen worden bij winst op Den Dam!

VIOD Meiden Onder 11-1: heeft nog een kans om koploper Arnhemse Boys van de titel af te houden. Zelf blijven winnen en op zaterdag 26 november thuis tegen de koploper je slag slaan. Succes !

door John van der Kamp

reageren? KLIK hier