Bericht voor alle jeugdleden, ouders en verzorgers van onze jeugdleden en alle trainers en teambegeleiders van de teams t/m Onder 13,

Donderdagavond heeft het bestuur van vv VIOD besloten om het spelen en trainen van alle teams Onder 13, Onder 11 en Onder 9 niet meer op het kunstgras te laten plaatsvinden. Deze maatregel gaat in per direct voor de periode tot 31 dec. 2016, afwachtend op de onderzoekresultaten van de monsters die enkele weken geleden zijn genomen van het kunstgrasveld op Sportpark Dichteren.

Eerder waren de trainingen voor de jeugdkeepers en de activiteiten van de Heilbron Mulders & Quint Cup groep naar de grasvelden verschoven.

De maatregel geldt voor zowel thuis- als uitwedstrijden van alle VIOD teams t/m Onder 13.

namens het bestuur,

Jos Tiemessen, vz.