Aan alle Leden, Trainers, Vrijwilligers, Supporters van vv VIOD,

Op donderdag 22 december wordt de traditionele KERSTBINGO gehouden in de kantine van VIOD. Dit jaar ’n Super Ronde met fantastische prijzen, waaronder ’n Playstation 4 met game FIFA 17, een tablet en ’n E Reader. Maar ook de bekende PLUS Dichteren ronde met kadobonnen totaal aan boodschappen voor € 165,=. Ook heeft Vreman Cateringservice uit Gaanderen een bingoronde gesponsord. Maak kans op ’n rollade, vleespakket of een gourmetpakket incl. een gourmetstel. En er zijn 2 fustjes bier van 10 liter te winnen, beschikbaar gesteld door de Terborgse Wijn Centrale.

PET JE OP, PETJE AF
Ook het vanouds bekende spel  “Petje Op, Petje Af” zal op deze gezellige avond niet ontbreken. Laat je kennis testen op het gebied van sport, show en entertainment.

WIL JE EEN GOEDE PLEK?  KOM OP TIJD !!!
De kantine gaat open vanaf 20:00 uur. Om 20:30 uur gaat de avond van start, om 20:45 uur worden de eerste balletjes getrokken voor de 1e bingo ronde. ’n Bingo boekje (goed voor 3 Bingo Rondes en spel Petje Op, Petje Af) kost slechts € 5,=.
En vergeet dit niet: Neem een pen mee!!!

KERSTBINGO voor WIE?
De VIOD kerstbingo is alleen toegankelijk voor personen van 18 jaar en ouder. Alle VIOD leden, trainers, vrijwilligers en VIOD Supporters zijn van harte welkom. En neem ook je partner mee! Dit jaar een extra ronde “PET JE OP, PETJE AF”, alleen voor de dames!

KERST 2016 begint met de KERSTBINGO bij VIOD !

De organisatie van de KERTBINGO bij VIOD ligt in handen van de Supportersvereniging VIOD en wordt mede mogelijk gemaakt door Nils Vriezen en John van der Kamp.

Onze dank gaat uit naar onze KERSTBINGO sponsors:

• Supermarkt PLUS Dichteren: voor al uw dagelijkse boodschappen het aangewezen adres
  • Vreman Cateringservice Gaanderen: Voor Koude en Warme buffetten, Vlees, Salades, Stamppotten het adres voor de feestdagen.
  • De Terborgse Wijncentrale: Groothandel in Wijnen, Bieren en Fris dranken. Ook verhuur van materialen.

Programma:

• 20:00 u. Kantine open
  • 20:30 u. Opening Kerstbingo
  • 20:45 u.  1e Bingo Ronde
  • 21:15  u.  Petje Op, Petje Af
  • 21:30  u.  2e Bingo Ronde
  • 22:00 u.  Petje Op, Petje Af (alleen voor de dames)
  • 22:15  u.  Super Bingo Ronde
  • 23:30 u.  Einde avond