Steun de Jeugd Activiteiten Commissie van vv Viod Doetinchem !!

Koop een muntje voor € 8,-, lever deze in op 30 of 31 december as. bij Bakkerij Kaspers en ontvang 10 heerlijke verse oliebollen! Een gedeelte van de opbrengst gaat naar de Jeugd Activiteiten Commissie, zodat we in de toekomst meer leuke activiteiten kunnen organiseren voor onze voetballertjes.

Koop de muntjes bij onze vrijwilligers. Lever deze in bij één van de 5 vestigingen van Bakkerij Kaspers.

Steun de Jeugd Activiteiten Commissie van vv Viod Doetinchem !! Koop een muntje voor € 8,-, lever deze in op 30 of 31 december as. bij Bakkerij Kaspers en ontvang 10 heerlijke verse oliebollen! Een gedeelte van de opbrengst gaat naar de JAC, zodat we in de toekomst meer leuke activiteiten kunnen organiseren voor onze voetballertjes ⚽️⚽️ Laat je naam hieronder achter en dan zetten we je op de lijst ? De betaling kan bij alle leden van de JAC.

KLIK HIER: noteer hier je naam