Nieuwe polo’s voor alle leiders van onze jeugdteams, beschikbaar gesteld door sponsor EXIT TOYS.

Op zaterdag 3 december zijn de nieuwe polo’s voor alle leiders van onze jeugdteams af te halen in Commissiekamer 2. Vanaf 9:00 uur en tot 12:00 uur zitten de mensen van de kledingcommissie voor u klaar om uw nieuwe polo te overhandigen.

Daar de kledingcommissie de registratie doet is het mogelijk dat één leider van ’n team alle polo’s voor het team ophaalt. Om het overzicht goed te kunnen bewaren is niet mogelijk ook polo’s van leiders van andere teams op te halen. Begrip hiervoor!

Leden kunnen nu profiteren van een extra korting bij EXIT TOYS

Deze maand kunnen leden (en familieleden van onze leden) gebruik maken van een kortingscode op de website van EXIT TOYS.

KLIK op het LOGO om door te gaan naar de website en vul de actiecode EXITVIOD15 in.

exit-toys-logo

Met deze actiecode kunt u aankopen doen met 15% korting. Extra: U betaalt ook geen verzendkosten!

Heel veel plezier gewenst met uw aankopen.

namens bestuurslid Commerciële Zaken,

Nils Vriezen