Supportersvereniging VIOD kan terugkijken op een geslaagd 2016.

De clubscheidsrechters van VIOD, die zowel op de zaterdagen en op zondagen voor VIOD actief zijn, werden begin oktober verrast met een heerlijk ontbijt. Op deze zondagochtend lag ook voor iedereen een nieuw blauw met KNVB logo inloopjack klaar.

De traditionele Kerstbingo werd op donderdag 22 december gehouden en was wederom een groot succes. Nog nooit waren er zoveel Bingoboekjes verkocht. Velen waren naar de Kerstbingo gekomen om de hoofdprijs, een Playstation4 met game FIFA 17, weg te kapen voor zoon, dochter of voor zichzelf. Uiteindelijk ging VIOD 6 speler Philip Steverink met deze hoofdprijs er van door.

Een volle kantine die door de SV getrakteerd werden op heerlijke hapjes. Nils Vriezen deed de presentatie van het spelonderdeel “Pet je Op, Petje Af” bij de mannen, waar wederom Erik Pattijn als beste naar voren kwam en won 2 fustjes bier. Voor de aanwezige vrouwen was tijdens deze editie een aparte ronde met het spelonderdeel “Petje Op, Petje Af”, met vragen uit de Showbizz, Sport, Muziek en over Nederland. Uit de 25 deelneemsters was Sandra Komdeur de beste op dit gebied en won een luxe wijnpakket.

Dit jaar heeft de SV wederom een bedrag gereserveerd voor het jubileum van vv VIOD op 1 september 2019. Tijdens de ledenmiddag wordt hierover meer bekend gemaakt.

De eerst volgende activiteit van de SV is op zondag 8 januari 2017. Dan wordt het jaarlijkse Snerttoernooi gehouden voor alle seniorenteams. Op zondag 29 januari is de jaarlijkse LEDENMIDDAG, voorafgaande van de wedstrijd van VIOD tegen VVG `25. Deze dag begint met ’n buffet.
Ook lid worden? van de Supportersvereniging VIOD? Meld je vandaag nog aan KLIK HIER

meer SV nieuws