De teampagina’s worden opnieuw ingericht.

De sponsors krijgen meer aandacht, naast het wedstrijdprogramma voor het team is ook op de teampagina het complete programma van  VIOD te vinden. Het team nieuws en clubs nieuws is verhuisd naar de rechterkolom en wordt afgesloten met de activiteitenkalender die binnenkort ververst gaat worden.

De teampagina’s worden onderhouden door de teambegeleiding zelf. Er zijn nog vele teams die de teampagina niet gebruiken en de spelers, de ouders/verzorgers en opa’s en oma’s van onze spelers niet van informatie (wedstrijdverslag/foto’s) voorzien.  Teams die nog geen teampagina onderhouden kunnen een inlog aanvragen Email [klik hier]

De volgende teampagina’s zijn opnieuw ingericht:

VIOD O9-10

VIOD O11-M1

VIOD O13-1

VIOD O13-2

VIOD O13-3

VIOD O13-4

VIOD O13-5

VIOD O13-6

VIOD O15-1

VIOD O15-2

VIOD O15-3

VIOD O15-5

VIOD O17-5

De overige teampagina’s die een teampagina beheerder hebben worden zsm aangepast.