Beste Volger,

14 jaar geleden was het voor het laatst een Viod JO11 (E) team gelukt om kampioen te worden van de hoofdklasse 7×7, zaterdag 10 december was het dan weer zover, de JO11-1 speelde de kampioenswedstrijd in de 1e klasse (voorheen hoofdklasse 7×7). Bij winst zouden we kampioen zijn, een ander resultaat zou ons de 3e plaats opleveren. De druk stond er dus vol op. Weken lang was naar deze wedstrijd toegeleefd en menig speler had er slapeloze nachten van gehad.

Direct na de aftrap was het duidelijk dat we deze wedstrijd niet gingen verliezen, vol overgave stortte we ons op de wedstrijd en zetten de tegenstander direct vast. Alle spanning werd omgezet in passie en strijd, deze kans lieten we ons niet ontnemen.

De wedstrijd eindigt in eindigt in 1-6 en wat hebben ze een goede wedstrijd gespeeld. De afgelopen 4 wedstrijden heeft het team allemaal finales gespeeld. We mochten geen wedstrijd verliezen want dan zouden we geen kampioen worden, de concurrentie bleef maar winnen. Vooral mentaal hebben de jongens, en laten we de meid niet vergeten, laten zien wat je in huis moet hebben om kampioen te worden, wat een topprestatie en wat zijn we trots op het team.

Onderstaand de statistieken en het wedstrijdverslag met vervolgens het kampioensfeest.

Namens de begeleiding van JO11-1G.

Kampioen Hoofdklasse 7×7 Najaar 2016