Doetinchem – Real Madrid gaat ook in 2017 voetbaltrainingen geven bij de Doetinchemse amateurclub vv VIOD. De allerbeste jeugdspelers van de Achterhoek maken kans op een reis naar de Spaanse hoofdstad.

Via de stichting Fundación Real Madrid biedt de club al jarenlang trainingen aan in het buitenland. Sinds vorig jaar gebeurt dat ook in Nederland en dit jaar voor de 2e keer in de Achterhoek. Deelname is voor jongens en meisjes van 7 t/m 14 jaar.

De trainingsweek op Sportpark Dichteren begint op maandag ?? juli en duurt 5 dagen van 9.30 uur tot 15.30 uur (tot en met vrijdag ?? juli 2017). De voetbaltalentjes krijgen les van trainers met een UEFA-certificaat. “We werken aan de zwakke punten en verbeteren de potentie met de modernste trainingstechnieken”, schrijft de Spaanse topclub. “Je traint als een prof.

later meer