De Supportersvereniging VIOD, de organisator van het Snerttoernooi 2017, kan terugzien op een geslaagde dag. Vanaf 11 uur werd gestart met de wedstrijden o.l.v. de scheidsrechters Hans Reijmer, Ruben Bril, Alphons Gebbink en René Zents.

Zowel VIOD 1 (A) als VIOD 1 (B) plaatsten zich als poule winnaar voor de kwartfinale. Ook VIOD 2, VIOD 3 en VIOD Zaal 4 voegden zich als poulewinnaar bij de laatste 8. Deze groep werd aangevuld met de 3 beste nummers 2. Samen met VIOD zaal 2, VIOD 4 en VIOD 7 ging men de strijd aan in de kwartfinale.

VIOD 7 was in de kwartfinale VIOD zaal 4 de baas. In de Halve Finale schalkelde VIOD 7 het team van VIOD zaal 2 uit na strafschoppen. VIOD 1 (B) had zich inmiddels ontdaan van VIOD 2 (na strafschoppen) en versloeg VIOD 1 (A) in de Halve Finale met 6-1. In de finale won VIOD 1 (B) nipt van VIOD 7 (3-2), dat terug kan kijken op ’n goede prestatie.

Eindstand:

1. VIOD 1 (B)
  2. VIOD 7
  3. VIOD 1 (A)
  4. VIOD 2 zaal

Topscorer van het toernooi: Willem Thijssen VIOD 1 (B).

Tijdens de prijsuitreiking bedankte SV voorzitter John Brands alle vrijwilligers voor hun inzet tijdens deze succesvolle dag. Ook werden de sponsoren (Catering  Vreman uit Gaanderen, Sligro, Bakkerij Kaspers en TWC) bedankt voor hun bijdrage. Een extra compliment gaat uit naar het team VIOD O19-3. Zij zorgden ervoor dat het team VIOD Mix een goede invulling kreeg.

Enrico Horst heeft van dit toernooi een video gemaakt.

KLIK HIER  om de beelden te bekijken .