Alle teampagina’s zijn geupdate. Ook zijn nieuwe teampagina’s aangemaakt voor de teams die starten in de voorjaarscompetitie 2017 (VIOD Onder 11  team 10 en team 11). Afgehaakt door verschillende redenen zijn de teams Zaal 1 en Jeugd Onder 17-6 .  Naast alle teampagina’s bij de jeugd (incl. HMQ-cup), zijn ook alle senioren teampagina’s aangepast (incl. 35+, 45+ en zaalteams).

Sommigen teampagina’s beschikken nog niet over een complete informatie, zoals namen van het team, trainingstijden en gegevens van leiders en trainers. Aanvullingen kan men sturen naar: KLIK HIER

Website-beheer is nog steeds opzoek naar personen die de teampagina’s onderhouden om voor de leden en ouders/verzorgers van de leden informatie kunnen delen van het team, zoals wedstrijdverslagen, een fotoverslag van een wedstrijd of andere leuke items.  De berichten die op de website van VIOD worden geplaatst, zal door website-beheer tevens doorgeplaatst worden op Facebook van vv VIOD.

Ook een inlog aanvragen voor jouw team of het team van uw zoon of dochter? KLIK HIER

Veel succes in de voorjaarscompetitie en vervolg van de competitie 2016-2017.

Website beheer vv VIOD

Gerlof Bril