Update 4:

Vrijdag 6 januari 2017

Gisterenavond net voor de klok van elf uur  arriveerde de selectie bij Sportpark Dichteren. Gezien de weersverwachting een goede planning.  Vrijdag in de ochtend vertrok men om 11 uur vanuit Praag en maakten een tussenstop om bij de MAC de honger te stillen. De groep kan terugzien op een geslaagde teambuilding uitje Vandaag (zaterdag) een dagje rust om morgen mee te doen aan het Snerttoernooi. Hieronder een aantal foto’s van de laatste avond en het vertrek uit Praag.

door John van der Kamp, met dank aan de (foto) reporters Jorn en Manfred.

==-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=

Update 3:

Donderdag 5 januari 2017

Voordat we een kort verslag gaan vermelden van de 3e dag, eerst nog gisterenavond (woensdag 3 januari), na de heerlijke pizza werd de bekendste Karaoke Bar van Praag bezocht, de K*Karaoke Club Praag.

Chris Laansma en Lex Overbeek waren de gangmakers tijdens de karaoke en Chris (de ster van deze avond) heeft wel 5 keer gezegd… dit is mijn laatste nummer, hij wist niet van ophouden. Misschien dat Chris dit tijdens het snerttoernooi, a.s. zondag, nog een dunnetjes over kan doen. Maar ook van Lex Overbeek weten we dat hij naast zijn voetbaltalent ook een zangtalent heeft. De cover “Blue Suéde Shoes van Elvis” is op zijn lijf geschreven. Na ruim 2 uurtjes in de karaoke bar te hebben vertoefd, werden nog tot in de late uurtjes andere “locaties” bezocht.

Dan de 3e dag. Op het programma staat een bezoek aan de escape rooms van BREAK OUT PRAGUE. De eerste groep (van de 4) startte al om 11:45 uur en de laatste groep was om 18:45 uur aan de beurt.

Het winnende team met Julian, Thomas, Dominic, Noah, Jorn en Chris deed er slechts 50 minuten over om alle opdrachten  op te lossen.

Na de escape rooms een tocht met o.a. de tram door de stad en een bezoek aan een gezellig eetcafé (zie film) waar het een groot feest werd.

Bekijk ook dit filmpje…de sfeer zat er goed:

Voor de selectie zit het erop. Vandaag , vrijdag 6 januari, vertrek naar Doetinchem. De groep wordt in de nacht van vrijdag op zaterdag op Sportpark Dichteren verwacht.

door John van der Kamp, met dank aan de (foto) reporters Jorn en Manfred.

——————————————————————————————————————————————–

Woensdag 4 januari 2017

Nadat men na het diner dinsdagavond de diverse cafeetjes had bezocht was het voor menigeen nog wat laat geworden. Voor woensdag stond paintballen op het programma. Om elf uur stond de bus klaar om de groep naar de locatie te brengen. Geen eenvoudige klus voor de chauffeur van touringcarbedrijf Brookhuis om de groep midden in het bos (op een heuvel) af te zetten. Op de heenweg ging het nog wel, maar om weer terug te komen moest de bus een extra “duwtje” krijgen (zie filmpje). Om weer naar beneden te komen heeft men nog een strooi/schuifwagen moeten bellen om een pad vrij te maken. Een aparte ervaring, maar na enige improvisatie werd het Hotel eind van de middag weer bereikt.

Tegen 8 uur zat iedereen weer aan tafel bij ’n pizza restaurant. ’n Gezellige boel bij elkaar. Hoe het paintballen is verlopen? Trainer Jan Lorsé had een speciale techniek om niet geraakt te worden. Gisterenavond ging men weer de stad “verkennen”…..tot in de late uurtjes …. met als start een bezoek aan de Karaoke Bar.

VERSLAG van het bezoek aan de Karaoke bar staat in de volgende update !!!

Film: Gezamenlijk de bus een handje helpen!!

VERSLAG van het bezoek aan de Karaoke bar staat in de volgende update !!!

wordt vervolgd!

——————————————————————————————————————————————————:

Dinsdag 3 januari 2017

Na een lange rit (met winters weer onderweg) van bijna 12 uur kwam de selectie net even voor tien uur in de ochtend aan in Praag. Direct werd het hotel bezocht.

Even tijd om de boel te verkennen is er niet. De mannen moeten direct aan de bak. Om 11 uur worden de mountainbikes opgehaald om aan een fietstocht te beginnen. De groep werd in 2-en gesplitst. De ene groep ’n fikse toertocht op de fiets, de andere groep moest een bepaalde route volgen per voet en een vragenlijst moest worden ingevuld. Voor de fietsers zaten er een aantal behoorlijke klimmetjes in het parcours, waar assistent trainer Manfred Wieben als 1e bovenkwam.

Een welverdiend biertje werd hierna van harte genuttigd. De “lopers”namen de tijd om de vragenlijst in te vullen en de groep maakte tijd om met de inwoners op de foto te gaan.

Na het nuttigen van een warme maaltijd, werden de biertjes per trein geserveerd.

Wordt vervolgd !!!

Maandag 2 januari 2017:

VIOD 1 is maandagavond vanaf Sportpark Dichteren vertrokken naar Praag.  Tijdens dit team-uitje staat teambuilding centraal en er worden allerlei activiteiten ondernomen, zoals  paintball in de sneeuw. Rond 22 uur stapte een groep van 22 man in ’n luxe touringcar om af te reizen naar de hoofdstad van Tsjechië. Een reis van bijna 800 km, een ritje van meer dan 8 uur. De selectie verblijft in een luxe hotel, pal in het centrum.

In de nacht van aankomende vrijdag op zaterdag wordt de groep van 22 man weer terugverwacht in Doetinchem en heeft zich met 2 teams ingeschreven voor het traditionele Snerttoernooi a.s. zondag bij VIOD. Op zondagmiddag 15 januari wacht de eerste oefenwedstrijd, thuis tegen sv Dinxperlo. VIOD hervat de competitie op zondag 29 januari thuis tegen VVG `25.

VIOD speler Jorn Eijkelkamp zal dagelijks een verslagje uitbrengen hoe de selectie van VIOD 1 zich vermaakt in Praag.

wordt vervolgd!

door John van der Kamp