Doetinchem, 30 maart 2017.

Beste voetbalvrienden,

Voor de zesde keer organiseert voetbalvereniging VIOD het FIMAX jeugdtoernooi voor teams van Onder 9 en Onder 11 jaar. Dit jeugdvoetbaltoernooi voor teams van hoofdklasse t/m de 6e klasse zal plaatsvinden op zondag 27 augustus 2017, aan het begin van de najaarscompetitie. Regio midden is dan al weer een week naar school geweest. Regio zuid begint de volgende dag weer aan het nieuwe schooljaar.

Het FIMAX jeugdtoernooi is natuurlijk een fantastische gelegenheid om met uw (nieuw samengestelde) teams te oefenen voor het nieuwe voetbalseizoen 2017-2018! Bij zowel teams onder 9 en onder 11 is het doel om, net als vorig jaar, voor elke klasse een afzonderlijke poule te hebben. Tevens streven we dit jaar ook weer naar `n meisjes Onder 11 poule.

Wij nodigen u daarom ook van harte uit om met uw team(s) aan dit toernooi deel te nemen.

In het ochtendprogramma zullen de teams van Onder 9 hun wedstrijden spelen volgens de nieuwe regels van de KNVB (6×6 op ‘n kwart veld). De teams Onder 11 spelen hun wedstrijden in de middag (7×7 op half veld). Naast het voetbal zijn er op ons sportpark diverse andere leuke activiteiten voor zowel speler als supporter. Hierover volgt later meer via website van VIOD, Facebook en Twitter. Al nieuwsgierig? Alle foto’s van de voorgaande edities staan op onze website van vv VIOD.

Voor de 1e drie plaatsen in iedere poule is er een beker te verdienen en uiteraard krijgt iedere speler een aandenken. Daarnaast is er een FAIR PLAY beker voor het sportiefste Onder 9 en Onder 11 team van het toernooi.

Er zijn geen kosten verbonden aan de deelname.

In verband met de organisatie verzoeken wij u ons uiterlijk 30 juni 2017 door middel van bijgevoegd inschrijfformulier van uw deelname op de hoogte te stellen. De inschrijving gaat op volgorde van aanmelding. Wees er dus snel bij, want vol=vol.

Van de toernooicommissie ontvangt u z.s.m. een bevestiging van uw inschrijving en uiterlijk 3 dagen voor aanvang van het toernooi wordt het toernooiboekje via mail verstuurd.

Wij hopen uw team(s) als deelnemer te mogen verwelkomen op ons sportpark Dichteren in Doetinchem.

Met sportieve groet,

Toernooicommissie Fimax Jeugdtoernooi Onder 9 en Onder 11

Sandra Maatkamp en Monique Ketelaar

Contact per e-mail: fimaxonder9 en11@vv-viod.nl

Alle informatie kunt u teruglezen op: www.vv-viod.nl

Het Fimax Jeugdtoernooi wordt georganiseerd door vv VIOD in Doetinchem en heeft haar velden op Sportpark Dichteren, aan de Sicco Mansholtweg 2, Doetinchem.

KLIK HIER voor de inschrijving

KLIK HIER voor algemene vragen