Normaal worden de jubilarissen tijdens iedere nieuwjaarsreceptie in het zonnetje gezet. Met ingang van dit jaar is gekozen om ’n week voorafgaande van de jaarlijkse Lintjesregen 2017 deze huldiging te doen plaatsvinden. Dit jaar zal dit zijn op: VRIJDAG 21 APRIL, in de kantine van vv VIOD.

Als dank voor hun jarenlange steun worden VIOD leden en vrijwilligers, die 25, 40, 50 of een 60-jarige ononderbroken lidmaatschap hebben ondergaan, als waardering voor hun trouwe lidmaatschap op deze avond hiervoor bedankt.

Het bestuur van vv VIOD stelt het op prijs dat u op deze avond aanwezig zult zijn en u bent als lid en/of vrijwilliger (met uw partner) van VIOD van harte welkom.

Huldiging Jubilarissen vv VIOD 2017:

VRIJDAG 21 april 2017: De inloop is om 19:30 uur. Het openingswoord van VIOD voorzitter Jos Tiemessen is om 20:00 uur, aansluitend de huldiging van de jubilarissen.