Beste Volger,

Zaterdag 25 maart de 5e wedstrijd van de competitie, deze week stond de wedstrijd tegen FC Eibergen op het programma. Na 2 wedstrijden waarin we 4 punten behaald hadden moesten we de lijn doortrekken om naar boven te kunnen klimmen op de ranglijst. Het valt op dat in deze competitie iedereen van iedereen kan winnen en dat wedstrijden worden beslist op details waarin we helaas vaak aan de verkeerde kant van de score staan.

We starten prima en creëren kansen, achterin geven we weinig weg, we hebben de wedstrijd onder controle. Een goede counter van Eibergen resulteert echter in de 0-1. In de 2e helft zetten we de tegenstander onder druk en scoren we de 1-1. maar doordat we de vele kansen die we in de wedstrijd krijgen niet afmaken krijgen we in de laatste minuut wederom de 1-2 om de oren. Wederom een onnodige nederlaag waarin we als zo vaak veel kansen krijgen maar niet scoren. Met meer scherpte voor de goal win je dit soort wedstrijden, in deze competitie gaat het om de details. Desalniettemin is dit al de 3e wedstrijd die je in de “dying seconds” van de wedstrijd verspeelt, dat is toch wel heel zuur en niet verdient.

Volgende weg tegen koploper ASZV, we gaan ervoor.

Onderstaand de statistieken tot nu toe en  het videoverslag van de wedstrijd.

Namens de begeleiding van JO11-1G.