Beste Volger,

Zaterdag 4 maart de 2e wedstrijd van de competitie, ditmaal tegen het uit Enschede afkomstige Victoria ’28 JO11-1. Afgelopen week was er goed getraind en er was na een paar matte weken eindelijk weer wat felheid, inzet en passie te zien bij de jongens. Hoe goed je ook bent, dit is en blijft de basis om ergens goed in te zijn of te worden. De competitie waarin we spelen vergt elke week alles van iedereen om een goed resultaat te kunnen halen, we gingen ervoor.

We starten goed aan de wedstrijd en komen al snel op 1-0 door een wonderbaarlijke goal van Scott jr. (zie video). gedurende de 2e helft wordt Victoria ’28 beter maar blijven we gevaarlijk in de counter. Eerst wordt het gelijk, komen we weer voor en wordt het weer gelijk. Net voor rust maken we de 3-2 in een geweldige combinatie afgerond door Noud (zie video). De hele 2e helft domineren we de wedstrijd maar vergeten we de wedstrijd in het slot te gooien. De voetbalwetten gelden helaas ook deze wedstrijd, maak je zelf de kansen niet af, dan…..

5 minuten voor het einde stonden we nog 3-2 voor maar na het laatste fluitsignaal stond het tegen de verhoudingen in 3-4 voor de tegenstander. Ondanks het verlies kunnen we terugkijken op een goede wedstrijd met veel inzet. Als we zo door blijven gaan komen de resultaten vanzelf en zal de uitslag uiteindelijk een keer de goede kant op gaan vallen.

Deze week lekker trainen en volgende week de clash tegen Grol JO11-1.

Onderstaand de statistieken tot nu toe en  het videoverslag van de wedstrijd.

Namens de begeleiding van JO11-1G.