Beste Volger,

Zaterdag 18 maart de 4e wedstrijd van de competitie, deze week stond de derby op het programma tegen DZC. In de najaarscompetitie hadden we al reeds van DZC gewonnen maar uiteraard bieden de resultaten uit het verleden geen garantie voor de toekomst. Vorige week was het eerste punt van de competitie behaald maar om weer mee te doen en te klimmen op de ranglijst moesten we deze wedstrijd wel in winst zien om te zetten.

We starten fel, met veel passie en inzet, maar zijn ongelukkig op beslissende momenten. Het overwicht in de eerste helft was enorm en als we iets scherper voor het doel waren geweest hadden we al 3 of 4-0 voor gestaan. Verdedigend stond het zoals zo vaak goed en de tegenstander kreeg dan ook geen enkele kans. De ruststand was daardoor dan ook 0-0.

In de 2e helft scoorde we al snel de 0-1 maar vergaten daarna te blijven voetballen waardoor het al snel weer 1-1 werd. Na de tegentreffer leken we nog heel even de wedstrijd alsnog uit handen te geven maar gelukkig konden we aan het eind nog juichen door een meer dan goede kopbal van de MOM Dynk en was de eerste 3 punter van de competitie een feit.

De laatste 2 wedstrijden 4 punten behaald, hou dit vast zodat we naar boven kunnen gaan kijken. Deze week lekker trainen en volgende week tegen Eibergen JO11-1.

Onderstaand de statistieken tot nu toe en  het videoverslag van de wedstrijd.

Namens de begeleiding van JO11-1G.