Afgelopen zaterdag 4 maart speelden we onze 2e wedstrijd in de competitie. Deze wedstrijd was in Braamt tegen Zeddam-St Joris JO15-2GD. Ivm de voorjaarsvakantie hadden 2 spelers zich afgemeld. We hebben hulp ingeroepen en kregen deze in vorm van Derek, Sergio en Carlos. Hierdoor begonnen we de wedstrijd in de volgende opstelling.

Rody in het doel. Voor hem in de verdediging Derek, Max, Sem en Joey. Op het middenveld speelden Vera, Thijmen, Kayne en Milan. In de aanval Dymas en Carlos. En de wisselpositie werd bemand door Rutger, Sergio en Daan.

Vanaf het begin was duidelijk dat dit geen makkelijke wedstrijd zou worden. Onze tegenstander bestond uit flink gemotiveerde dames en heren. Na een aantal kansen op onze helft weet Milan door te breken en zet voor op Carlos die na 14 minuten de 0-1 weet te scoren. Na 25 minuten is er een aanval door Zeddam-Sint Joris hier kaatst de bal op de paal en door hard werken van zowel Rody als verdediging weten ze de kans te stoppen en blijft het 0-1. Helaas lukt het 5 minuten later niet en na een goede aanval van Zeddam-St Joris lukt het onze hardwerkende verdediging niet om de bal tegen te houden, helaas 1-1. Net voor rust weet Milan na een mooie aanval door Sergio, Carlos, Kayne te scoren.  Zo gaan we lekker met een 1-2 voorsprong de rust in.

Onze tegenstander komt zeer gemotiveerd uit de kleedkamer en weet net na rust te scoren, 2-2. Het blijft knokken, en dat doen we allemaal vol overgave. Hierdoor zien we in de 43e minuut een mooie aanval door Kayne. Hij zet voor op Dymas die net mis schiet. Maar we blijven proberen ondanks dat we inmiddels door onze wissels heen zijn en we met 3 licht geblesseerden in de dug-out zitten. Door deze inzet weet Daan na 60 minuten na mooie voorzet door Dymas, te scoren en komen we op 2-3. Na 65 minuten komt de bal komt bij toeval bij Kayne terecht en die weet wel wat hij ermee moet doen en scoort de 2-4. De winst lijkt ons op deze manier niet meer te ontkomen en als Sergio dan in de 70e minuut ook nog weet te scoren kunnen we de wedstrijd met een 2-5 winst af te sluiten.

Dit was overigens nooit gelukt zonder het harde werk van onze verdedigers en doelman. Derek, Max, Sem, Rutger, Joey en Rody. Super verdedigd. Ons middenveld hielp hier ook flink aan mee. Top gedaan Vera, Thijmen, Kayne, Milan en Sergio. Waardoor Dymas, Carlos en Daan ook goed naar voren konden spelen. Deze zaterdag weer een staaltje teamwork laten zien, goed gedaan JO15-5. Op naar de volgende wedstrijd.