Afgelopen zaterdag mochten we spelen tegen VVG ’25 JO15-2 in Gaanderen. Deze spelers waren we eerder in die gekke bekerwedstrijd tegengekomen. In die wedstrijd begonnen we met een 5-0 voorsprong en wisten er vervolgens een 6-6  gelijkspel uit te slepen. Eens kijken wat deze wedstrijd ons brengt.

We hebben een afwezige, maar aangezien we vorige week met 3 wissels begonnen en met geen wissels eindigden nemen we het zekere voor het onzekere en hebben Kyle, Kane en Kaye bij ons om het aantal wissels aan te vullen.

Rody begint als vanouds in het doel. Voor hem in de verdediging staan Rutger, Sem, Kyle en Annelot. Op het middenveld Milan, Kayne en Joey. In de aanval Beau, Daan en Dymas. In de wissel Thijmen en Max. Kane en Kaye zijn onderweg.

Net voor 3 uur fluit de scheids voor het begin van de wedstrijd. En wat voor een wedstrijd. Aan beide kanten werd gevochten voor wat men waard is. VVG weet veel kansen te creëren, maar maakt het niet af. Daarnaast heeft Rody naast een grote engel op zijn lat ook alle ballen te pakken waar hij bij kan. Samen met de verdediging weet hij op die manier veel tegen te houden. En dat is genoeg. Want na een reuze spannende wedstrijd waarbij het lijkt of we op een gelijkstand afstevenen gebeurd het volgende in de 69e minuut. Dymas breekt door, zet geweldig voor op Beau die scoort. Op die manier weten we af te sluiten met winst.