Zaterdag 25 maart om 12.45 uur was de aftrap van onze wedstrijd tegen HC ’03 JO15-3G in Drempt. Omdat we een afmelding en een last minute zieke hadden hebben we wat hulp ingeroepen, waardoor we wat speling hadden ivm blessures. Vanuit de JO13-2 kregen we ondersteuning van Sid, Yorick en Tim. Fijn dat jullie er waren jongens.

Onze opstelling was dus als volgt: Rody niet meer zo verrassend in het doel. We zijn nog steeds blij met onze vaste kracht onder de lat. Natuurlijk zijn we ook blij met onze overige spelers die met een uitzondering daargelaten op verschillende plekken te vinden zijn. Voor Rody staan in de verdediging; Rutger, Annelot, Sem en Vera. In het middenveld staan Daan, Kayne, Thijmen en Milan. En in de aanval staan Beau en Dymas. Omdat onze invallers net een wedstrijd achter de rug hebben beginnen zij dus in de wissel: Tim, Sid en Yorick.

In deze spannende wedstrijd waarbij de bal met vlagen bijna van het veld waaide zal ik de hoogtepunten even beschrijven. Na 20 minuten krijgen we een vrije trap. Dymas neemt deze en weet fantastisch te scoren. 10 minuten later is er een mooie aanval door Sid, hij speelt af op Tim. Die zet weer voor op Milan en die weet te scoren. Hierdoor met een lekkere 2-0 voorsprong de rust in.

Na de rust komt iedereen gemotiveerd het veld op. Ook de tegenstander. Zij plaatsen na 7 minuten een goede aanval en weten de 2-1 in te trappen. Onze spelers laten zich niet kennen en gaan er weer voor. Na 16 minuten Daan neemt vrije trap na een overtreding op Yorick en scoort. Lekker zo’n 3-1, maar nog geen 7 minuten nadien weet HC’03 na een aanval weer te scoren en komen ze weer in de buurt. Over en weer wordt er aangevallen maar gelukkig is daar de 31e minuut Kayne twijfelt, ziet niet veel mensen vrijlopen. Wel of niet zelf schieten. Dan ziet hij Yorick en speelt de bal af. Yorick weet te scoren. Dit laten we niet meer door de vingers glippen en zo weten we de wedstrijd met een 4-2 af te sluiten. Dit geeft vertrouwen voor onze volgende wedstrijd.

Dames en heren een mooie pot gespeeld, op naar de volgende.