Wat is ‘Kies je sport’?
‘Kies je Sport’ is een nieuw stimuleringsproject in de gemeente Doetinchem. Door dit project kunnen kinderen kennis maken met verschillende sporten. Ook kinderen die al een sport beoefenen en een andere sport willen proberen kunnen meedoen.

Voor wie?
Voor alle kinderen uit Doetinchem, Gaanderen en Wehl die in groep 3, 4, 5 en 6 op de basisschool zitten.

Kosten?
€5,- per cursus (3 of 4 trainingen). Dit bedrag wordt bij de eerste training aan de sportvereniging betaald.

Let op!

Een cursus bestaat uit 3 of 4 trainingen. Bekijk van te voren goed of je ook echt kunt trainen op de tijden die bij de cursus worden vermeld. Vraag ook aan jouw ouders of ze het eens zijn met jouw keuze en of je mee mag doen. Iedere sportcursus heeft een maximum aantal plaatsen. Is dit aantal bereikt, dan probeert Sportservice Doetinchem in overleg met de vereniging een nieuwe cursus op de website te plaatsen.

Houd voor het complete overzicht de website in de gaten. Er kunnen nieuwe cursussen bijgeplaatst worden.

Inschrijven
Vanaf woensdag 22 februari 15:00 uur kunnen kinderen zich inschrijven. Kijk bij overzicht aanbod om alle activiteiten van Kies je Sport te kunnen zien. Inschrijven kan t/m vrijdag 10 maart. Bij iedere cursus wordt gewerkt met een maximum aantal deelnemers.
Tip! Maak alvast een account aan.

Kies je Sport, kom voetballen bij VIOD
Sport en bewegen is niet alleen leuk om te doen, maar ook gezond! Maar welke sport vind jij leuk? Sportservice Doetinchem werkt samen met veel sportverenigingen in de gemeente Doetinchem, ook met Voetbalvereniging VIOD. Voor alle kinderen uit Doetinchem, Gaanderen en Wehl die in groep 3, 4, 5 of 6 op de basisschool zitten wordt het project Kies je Sport georganiseerd. Door dit project kunnen kinderen kennis maken met verschillende sporten, zonder dat ze direct lid moeten worden. Kies je Sport vindt plaats van 20 maart t/m 21 april 2017.

Kinderen uit groep 3 t/m 6 van alle basisscholen in de Gemeente Doetinchem kunnen de komende periode verschillende sporten uit proberen. Maar liefst 36 verenigingen verzorgen 103 sportcursussen, waardoor er voor iedereen wel een aanbod is die past. Bij een sportcursus mogen kinderen 3 tot 4 keer de sport ‘uitproberen’. Alle basisschoolkinderen ontvangen in de periode 14 februari t/m 22 februari het inmiddels bekende ‘Kies je Sport’ boekje. Het aanbod is zeer gevarieerd: van schermen tot waterpolo en van freerunning tot voetbal.

Voor deelname aan Kies je Sport betaal je eenmalig € 5,- per sportcursus van 4 trainingen. Kom je voetballen bij VIOD ? , dan komt dit bedrag ten goede van  VIOD.

De cursusdagen bij VIOD zijn allen op de woensdagen: 22 maart, 29 maart, 5 april en 12 april.

16:00-17:00 u.: Jongens en meisjes van 6 t/m 8 jaar

17:00-18:00 u.: Jongens en meisjes van 8 t/m 10 jaar

locatie: Sportpark Dichteren, Sicco Mansholtweg 2, Doetinchem

Kleding: Sportkleding  en (voetbal)schoenen.

Contactpersoon  vv VIOD: Jos Mekkes 06-5371659 of stuur een E-mail: KLIK HIER