Vanaf deze week heeft de kantine van VIOD haar assortiment Sportdranken uitgebreid met sportdranken van DALPHIN.

Tijdens de introductieweek kost ’n flesje sportdrank van Dalphin slechts € 1,=

De dranken van Dalphin passen perfect in een gezonde levensstijl,zijn natrium arm en bevatten minder suiker dan vergelijkbare andere sportdranken. Als je voor een wedstrijd tot het uiterste wil gaan en een optimale prestatie verlangt, dan neem je voor, tijdens of na de wedstrijd een heerlijk flesje Dalphin Drinks.

Om je lichaam weer snel te laten herstellen na een inspanning is het belangrijk om de natuurlijke voedingsstoffen weer aan te vullen. De rijke combinatie van de vitamines verbetert de weerstand en het uithoudingsvermogen. De sportdranken van Dalphin zijn heerlijke, verfrissende dranken die weinig suikers bevatten.

Dit weekend(zaterdag 18 en zondag 19 maart) wordt Dalphin geïntroduceerd voor de introductieprijs van €1, – per stuk