Van 10 t/m 14 juli 2017 is Real Madrid Voetbalschool, het internationale jeugdprogramma van de Spaanse topclub Real Madrid CF, te gast bij de VIOD in Doetinchem!

Het Real Madrid Voetbalkamp is een 5-daagse trainingsweek voor jeugdvoetballers van 7 t/m 14 jaar van elk niveau onder leiding van UEFA gecertificeerde trainers welke ruime ervaring met het trainen van jeugd en hebben met succes de opleiding van Real Madrid doorlopen. Het Real Madrid Voetbalkamp vindt in de zomer van 2017 plaats op meer dan 20 locaties in heel Nederland en België.

Van 10 t/m 14 juli  2017 bij VIOD in Doetinchem.

Hiermee behoort VIOD Doetinchem tot een selecte groep partnerclubs van Real Madrid.

Real Madrid Voetbalkamp gegevens op een rijtje:

• 5 dagen top training door opgeleide Real Madrid CF trainers.
    • Je krijgt een Real Madrid CF trainingstenue van Adidas, bestaande uit: shirt, short en sokken.
    • Inclusief een Real Madrid CF Bidon, Real Madrid CF Diploma en 5 dagen eten/drinken.
  • Training, structuur en discipline als op de jeugdacademie van Real Madrid CF.

De beste spelers naar Madrid

De 5 beste spelers (ongeacht leeftijd) van elke locatie worden uitgenodigd voor een landelijke finale. Tijdens deze finale beoordelen scouts van Real Madrid de spelers. De beste spelers worden uitgenodigd voor een training op de Real Madrid Academy. De kosten voor deze onvergetelijke trip zijn voor de Real Madrid Foundation.

Je leest er alles over op www.frmclnics.nl

Deelname slechts € 229,- voor dit complete 5-dagen programma.

Direct aanmelden: Klik HIER