Aan alle clubleden, ouders/verzorgers van onze leden, vrijwilligers en iedereen die onze club een warm hart toedraagt,

Ook dit jaar wordt er een geldinzamelingsactie opgezet met de actie ‘Scoren voor de Club!’ Alle spelers van de teams Onder 9 en Onder 11 komen vanaf vandaag 10 maart met de ‘Scorekaarten’ bij u langs, in de kantine, langs het veld of bij u aan de deur.

Door deze ‘Scorekaarten’  wordt op leuke en speelse wijze door onze jeugdleden geld ingezameld om straks alle activiteiten van het J.A.C. te voorzien van alle benodigdheden en ook het jeugdkamp begin juli weer tot een succes te maken.  Tot 86% van de opbrengst van de ‘Scorekaarten’ gaat namelijk rechtstreeks naar de clubkas van VIOD en ook u profiteert mee met alle voordeeltjes die deze actie met zich meebrengt. U ontvangt een groot aanbod met aantrekkelijke korting coupons en de kans om een klein geldbedrag te winnen.

De actie start op 10 maart en duurt tot en met 6 april.

Voor de VIOD teams die de grootste opbrengst realiseert ligt een super leuke hoofdprijs te wachten: ’n “teamuitje” gesponsord door het J.A.C.. Maar er zijn nog vele andere prijzen te winnen, een extra reden om super je best te doen.

De geldinzamelingsactie ‘Scoren voor de Club!’ wordt gecoördineerd door het J.A.C.. Voor eventuele vragen kunt u altijd contact met ons opnemen:

Ewald Hilferink

Per e-mail klik hier

Telefoon: 06-51519129

Chantal Velsink

Per e-mail klik hier

Scoren voor de Club!

Scoren voor de Club heeft als doel het ondersteunen en in stand houden van het Nederlandse sport en verenigingsleven. Scoren voor de Club! ondersteunt sportclubs en verenigingen op het gebied van geldwerving. Op leuke en speelse wijze wordt er door de jeugdleden met de ‘Scorekaarten’ geld ingezameld. Hierdoor zijn de clubs in staat hun doelen te realiseren, tot ruim 86% van de opbrengst gaat namelijk rechtstreeks naar de clubkas!

Scoren voor de Club! is vernieuwend, zeer gemakkelijk en biedt met minimale inspanningen, maximale opbrengsten voor deelnemende clubs.
Voor de geldinzamelingsactie wordt een Scorekaart ingezet, deze is volledig in sport thema uitgewerkt.

De actieperiode bij VIOD: 10 maart t/m 6 april en dit jaar starten we met de  jeugd Onder 9 en Onder 11.

Hoge fun-factor, gemakkelijk en snel geld inzamelen voor de club!

Hoe werkt de clubactie:

1  De jeugdleden ontvangen een Scorekaart.
2  Clubleden benaderen donateurs (ouders, familieleden, vrienden, kennissen en/of deur aan deur actie) en vragen  deze één of meerdere vakjes open te krassen op de Scorekaart. Het bedrag onder het krasvakje is de donatie aan  de club (bedragen van € 1,00 € 1,50 € 2,00 en € 2,50). De clubleden hebben als doel de kaart volledig ‘vol te  laten krassen’ door de donateurs/sponsors.
3  De donateurs ontvangen aantrekkelijke korting coupons als dank voor deelname.

Voor meer informatie over Scoren voor de Club! zie ook; www.scorenvoordeclub.nl