Beste Volger,

Zaterdag 11 maart de 3e wedstrijd van de competitie, we moesten tegen het team wat zowel in de najaarscompetitie en de voorjaarscompetitie nog geen enkel punt had verspeelt en dus alles had gewonnen, GROL JO11-1. Afgelopen week was er goed getraind en na de training van woensdag was er besloten een heuse wedstrijd buikglijden te organiseren in de modder op het trainingsveld. na 2 onfortuinlijke verliespartijen en nog 0 punten moesten we wel eens een keer punten gaan pakken om niet al te ver achterop te lopen, een hele lastige opgave tegen dit Grol JO11-1.

We starten fel en met veel passie en inzet en het spel gaat op en neer met weinig echt uitgespeelde kansen van beide zijde. In de 2e helft hetzelfde beeld met aan beide kanten een paar goede kansen, diegene die het eerste doelpunt zou maken zou de wedstrijd ogenschijnlijk winnen. Dit doelpunt valt echter niet waardoor het eerste punt in de competitie een feit is. Het gelijkspel wordt gevierd als overwinning, we zijn het eerste team dat punten pakt tegen GROL JO11-1.

Dit gelijke spel biedt perspectief voor het vervolg van de competitie. Als we zo door blijven gaan komen de resultaten vanzelf en zullen we gaan stijgen op de ranglijst.

Deze week lekker trainen en volgende week de clash tegen DZC JO11-1.

Onderstaand de statistieken tot nu toe en  het videoverslag van de wedstrijd.

Namens de begeleiding van JO11-1G.