In 2008 hadden we voor het laatst een fantastisch Veteranentoernooi. Voor 2017 staat de volgende editie van dit toernooi gepland op zondag 25 juni 2017.

De organisatie zal ook dit jaar weer groots gaan uitpakken. Bij dit toernooi staat gezelligheid en sportiviteit hoog in het vaandel, met naast het voetbal nog diverse activiteiten en livemuziek. Het toernooi wordt gespeeld op recreatief niveau. Er mag worden deelgenomen door spelers die 35 jaar of ouder zijn. 1 dispensatie speler per team is toegestaan.

Inschrijven?  KLIK HIER

VETERANENTOERNOOI vv VIOD 2017

Op zondag 25 juni 2017 organiseren wij wederom een Veteranen 7 vs 7 toernooi op ons sportcomplex en iedereen is uiteraard weer van harte welkom om deel te nemen aan deze gezellige voetbal/feest dag. Dit toernooi werd in 2008 voor de 1e keer georganiseerd en het werd direct een daverend succes, ons sportcomplex werd naast alle veteranen voetballers massaal bezocht door supporters, leden en iedereen die onze vereniging een warm hart toedraagt.

Het toernooi wordt gespeeld op een half speelveld met 6 veldspelers en 1 doelman met de pupillen doelen. Uiteraard hopen wij wederom vele veteranen teams te mogen begroeten op zondag 25 juni 2017,

Inschrijven? doe dit snel, want wij hebben maar plaats voor 16 teams, zorg er dus voor dat je het team tijdig aanmeld zodat je verzekerd bent van deze gezellige voetbaltoernooi. De organisatie van het toernooi zal zorgen voor een onvergetelijke dag.

meer informatie: KLIK HIER