Als je bij VIOD bent en om je heen kijkt en je ziet al die vrijwilligers dingen doen… en je denkt hé ik ga hier ook leuke dingen doen. Dan is VIOD op zoek naar jou.

Onze kantinemensen proberen het leuk in de VIOD kantine te maken en dat onze leden daar ook hun verhaal kunnen doen over hun wedstrijd. Misschien ook iets voor jou om ons team in de kantine te versterken? Of je hebt het gevoel jouw kennis en passie over voetbal over te brengen op onze jeugdleden en je vindt het belangrijk dat ze plezier bij VIOD hebben, of ze nu winnen of verliezen. Dan ben jij die leider of trainer voor VIOD.

Meldt je vandaag nog aan, VIOD is op zoek naar jou !

KLIK HIER: IK WORD VRIJWILLGER BIJ VIOD

Sportplezier ervaren is voor iedereen anders. Soms verliezen we het plezier uit het oog… Bijvoorbeeld door emoties bij het winnen of verliezen van een wedstrijd. Maar samen maken we het verschil bij de club. Als bestuurder, trainer, coach, scheidsrechter, kantinemedewerker of ouder kun je positief gedrag stimuleren en ingrijpen als het fout gaat. Want sportplezier kun je maken! Ook bij VIOD.

Een vereniging als VIOD  kan niet zonder vrijwilligers. In Nederland zijn er 1,2 miljoen vrijwilligers werkzaam in de sport. Dit zijn bijvoorbeeld de bestuurders, trainers, coaches, of arbiters. Op een vereniging als VIOD waar Sportplezier centraal staat wordt deze doelgroep ondersteunt en zeer gewaardeerd. Ook u kunt hier een onderdeel van zijn.

VIOD is op zoek naar:

• Wedstrijdcoördinatoren op zaterdag: kunt u ’n zaterdagochtend of ’n zaterdagmiddag ons hierbij helpen?
  • Wedstrijdcoördinatoren op zondag. Uw taak?  U ontvangt de leiders van de tegenstanders en scheidsrechters in de commissiekamer en trakteert deze mensen op koffie en wat lekkers. U geeft de sleutels af van de kleedkamers en wijst deze personen de weg op welk veld zij moeten voetballen. Wilt u onze gastheer/dame zijn?
  • Kantinemensen: of het nu op een wedstrijddag is, of op een doordeweekse avond. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die een paar uurtjes in de week/maand ons willen bijstaan in de kantine. Door onze beheerders wordt u precies verteld welke taken er zijn. Wilt u het gezicht zijn in onze kantine?
  • Clubscheidsrechters: Kom van de zijlijn vandaan en wordt actief als clubscheidsrechter bij VIOD. Bepaal zelf op welke tijdstip je wilt fluiten en kies je eigen wedstrijd uit bij onze jeugdwedstrijden op zaterdag. Maar ook op de zondagen kunnen wij nog assistentie gebruiken. Iets voor u?
  • Kadermensen: Ook is VIOD op zoek naar personen die ons kader willen aanvullen. Interesse? Onze voorzitter staat u graag te woord. Neem per email contact met hem op: Voorzitter vv VIOD

Wilt u reageren en/of u wilt meer informatie: KLIK HIER: Vrijwilliger