Na vier wedstrijden gespeeld te hebben, waarvan we er drie hebben gewonnen en één (tegen de koploper) nipt verloren, moesten we afgelopen zaterdag tegen de nummer 2, Zeddam-Sint Joris. Die 2e plek leek ons ook wel leuk, dus we hadden ons voorgenomen om Zeddam-Sint Joris er op een sportieve manier vanaf te halen. Na het motivatie-appje van leider Ewald met daarin een boks, voetbal en spierbal als emoticons, werd het tijd om die spierballen in het echt te laten zien. En dat gebeurde!

Al vrij snel in de wedstrijd slalomde Nick, alsof hij op skivakantie was, langs zes tegenstanders en schoot de  bal loeihard langs de keeper. 1-0, vrij snel daarna gevolgd door de 2-0. De tegenstander liet dit niet op zich zitten en zij kwamen, ondanks het goed storende en verdedigende werk van VIOD, terug tot 2-2. Tandje erbij dus. Marvin gaf daarop een schitterende, lange pass op Nick die van daaruit kon scoren. 3-2. Vanuit VIOD kwamen steeds meer kansen. Ook onze verdedigers en keeper Frank hielden het hoofd koel zodat VIOD verder uit kon lopen naar 4-2. Zeddam-Sint Joris liet echter de kop niet hangen en knokten zichzelf terug naar de 4-4. Zij waren duidelijk niet van plan hun 2e plek aan ons af te staan. Met nog een paar minuten te gaan hielden de supporters al voorzichtig rekening met een gelijkspel (wat niet terecht zou zijn)maar Bob en Nick dachten daar gelukkig anders over: Nick kwam weer als een speer naar voren en speelde  de bal af aan Bob, die perfect meegelopen was, zodat deze hem er koelbloedig in kon schieten.  5-4!

Na het fluitsignaal van de vader van Finn, die altijd onze thuiswedstrijden op een geweldige wijze fluit (waarvoor dank!), gingen van blijdschap een aantal shirtjes uit en vielen de jongens elkaar in de armen. Want, wat een ontlading na een prachtige wedstrijd! Teamwork eerste klas, van Duuk, Marvin, Jens, Frank, Wesley, Finn, Nick, Bob en Renzo! En als dank kregen ze van Ewald en Mark een echte en terechte boks.