VIOD heeft afgelopen zondag met een minimaal verschil gewonnen van sv Kilder. Julian Bril scoorde voor VIOD in de eerste helft de enige treffer. In deze wedstrijd kreeg Thomas Jansen de 5e gele kaart voorgetoverd van scheidsrechter Rudolph. Hij is nu geschorst voor de topper a.s. zondag, t huis tegen Ulftse Boys.

Op de grasmat in Kilder was goed voetbal niet mogelijk. De lange bal werd veelvuldig gebruikt en dit kwam niet ten goede van het spelbeeld. Door een fout van doelman Bart Krus van sv Kilder kwam VIOD op voorsprong. De doelman trapte de bal onzorgvuldig uit. Middenvelder Julian Bril pikte de bal op en schoot de bal in het verlaten doel. Tot meer doelpunten kwam men deze middag niet. VIOD gaf geen enkele mogelijkheid weg aan tegenstander Kilder en liep, behoudens de gele kaart voor Thomas Jansen, geen averij op.

Nu is alle aandacht gericht op de wedstrijd a.s. zondag thuis tegen medekoploper Ulftse Boys. In de heenwedstrijd werd met 1-0 verloren, door een doelpunt vanaf elf meter 9 minuten voor tijd. Voor deze wedstrijd wordt veel publiek verwacht en men adviseert tijdig naar Sportpark Dichteren te komen voor ’n goede plek op de tribune, of anders zeker van een zitplaats te zijn op de 8 zitbanken aan de zonzijde van het hoofdveld.

tot zondag, aftrap om 14:30 uur.

foto’s Erik Eijkelkamp

Matchwinnaar Julian Bril in actie, hij scoorde de enige treffer deze middag

Jos Klein Bleumink is zijn tegenstander net iets te snel af

Jorn Eijkelkamp werkte hard vandaag en was een plaag voor de Kilderse verdediging