Afgelopen zaterdag speelden we onze competitie wedstrijd tegen SJO Rijnland/Aerdt/Carvium JO15-2d. Als we kijken naar de uitslagen en de stand tot dan moment staan zijn 1e en wij 2e, waarbij hun met grote cijfers winnen. We moeten aan de bak.

De JO15-3 is vrij en diverse spelers hebben gevraagd of ze met ons mee mogen spelen. Hier willen wij wel gehoor aan geven en daarom spelen Eren, Max en Thomas met ons mee. Hierdoor beginnen we met de volgende opstelling.

Rody in de goal, Vera, Annelot, Thomas en Max T in de verdediging. Rutger, Kayne en Joey op het middelveld. En Beau, Daan en Eren in de aanval. In de wissel staan: Thijmen, Sem, Milan, Max S en Dymas. We kunnen beginnen.

En het begin is goed. We weten een aantal aanvallen te plaatsen en houden aan de andere kant hun aanvallers van het lijf. En dan wordt er gescoord. Helaas is het een eigen goal waardoor we op een 0-1 achterstand komen. Dankzij hard werk lukt het ons om deze stand tot de rust vol te houden.

Na de rust gaat het ook weer lang goed. We creëren enkele kansen en ook onze tegenstander valt aan. Niemand weet het tot scoren te brengen. Dit veranderd helaas in de laatste 5 minuten. 4 minuten voor tijd weet onze tegenstander na een aanval te scoren. En nog geen 3 minuten later scoren zij tot overmaat van ramp ook nog de 0-3.

Hierdoor sluiten wij onze wedstrijd met verlies af. Neemt niet weg dat we met zijn allen geknokt hebben voor wat we waard waren. Soms loopt een wedstrijd ook gewoon niet zoals normaal en dit was zo’n wedstrijd. En volgende week een nieuwe kans. Op naar de volgende zaterdag.