Na een leuke zaalperiode mochten onze kids op zaterdag 11 maart de eerste thuiswedstrijd van deze seizoenshelft gaan spelen.

In de kleedkamer was de sfeer goed en werden er tips gegeven over hoe we de meeste lootjes kunnen verkopen zodat we misschien een leuk uitje winnen.

Daarna gingen de ballen mee naar het veld en begonnen we met de warming up.
De spiertjes waren warm, de wedstrijd kon beginnen. En onder de leiding van “Opa” Henk is het altijd leuk met tips voor onze kanjers maar ook voor de tegenstanders.

De eerste 10 minuten was het zoeken naar elkaar en beide teams gaven elkaar geen ruimte. De tegenstanders werden snel gescreend, de keepster was goed maar duiken deed ze liever niet.We zagen kansen om de drie punten te pakken, maar toch waren de papa’s en mama’s van begin tot het eind wel scherper dan de kids.

Na een mooie solo actie van Jurre kwamen we op 1-0. Ook de 2-0 kwam van de voet van Jurre.
De tegenstander was het zat en kwam al snel met goed samenspel vaker op Thijn af. Ze scoorden dan ook de 2-1 en ook snel
de gelijkmaker;  2-2.

Heej Viod, wakker worden! Even zijn we niet bij de les en voordat we er erg in hebben stonden we met 2-3 achter.
Gelukkig klonk het fluitsignaal voor de rust. Even een bekertje ranja en een peptalk van de trainers.

De teams waren aan elkaar gewaagd; onze jongens gingen bij de start van de tweede helft op zoek naar de gelijkmaker.
Die kwam van de voet van Stijn;  3-3.

De kids waren druk met van alles en nog wat maar de scherpte voor de wedstrijd was bij velen effe zoek.
Na een paar goede kansen was het alsnog raak;  4-3 door Stijn en Jurre zorgde voor de uiteindelijke genadeslag bij de tegenstander;  5-3.

De drie punten zijn binnen op naar de volgende wedstrijd tegen DZC ’68 JO9-10