Afgelopen vrijdag, de week voor Koningsdag wanneer in het land de lintjes worden uitgereikt, zijn in de kantine van VIOD onder toezicht van een select gezelschap 14 Jubilarissen gehuldigd. Penningmeester Johan Nieuwenhuis  en secretaris Frans van Kessel spelden de jubileumlintjes op en reikten de bloemen uit, nadat voorzitter Jos Tiemessen de jubilarissen kort had geïnterviewd.

Onze huisfotograaf Erik Eijkelkamp legde deze avond op foto vast. August van Onna had vooraf teksten aangeleverd, die door John van der Kamp digitaal waren ingesproken.

Alle Jubilarissen op een rijtje. v.l.n.r.: Paul Overbeek, René Hogenkamp, Paul Bleumer, Lex Hogenkamp, John Brands, Henk Tempel, Henk Berendsen, Koen Monasso, Jos Tiemessen, Paul Ratering, Joost Hieltjes, Willem van Lent en Bas Raben (Martin Piek ontbreekt op de foto).

Bekijk hieronder de foto’s met enkele citaten over hun lidmaatschap en diensten die zij voor VIOD hebben gedaan:

• Lex Hogenkamp, 50 jaar Lid van vv VIOD.

40 jaar speler van VIOD, 52 doelpunten voor VIOD 1, 600 officiële wedstrijden.Totaal 814 senioren wedstrijden

• Henk Berendsen, 50 jaar Lid van vv VIOD.

Trainde diverse jeugdteams waaronder de A1 en C1. Assistent-trainer in 1982, 25 jaar senioren trainer, beheerder van het sportpark

• Paul Bleumer, 50 jaar Lid van vv VIOD.

Zeer betrokken lid van de club, speelde  zijn laatste wedstrijden in 2009-2010, kampioen met VIOD 6 in 1996.

• Paul Overbeek, 50 jaar Lid van vv VIOD.

Begon op sportpark Hietkamp,744 wedstrijden gespeeld voor VIOD,  In jaren 80 speler van VIOD 4 en was jarenlang jeugdtrainer.

• René Hogenkamp, 50 jaar Lid van vv VIOD.

Sloeg A jeugd ivm werk over, 186 wedstrijden voor VIOD 1, 540 senioren wedstrijden, actief voor clubblad VIOD-Visie, verzorger en hersteltrainer VIOD 1.

• Martin Piek, 40 jaar Lid van vv VIOD.

Oud-speler van VIOD 1, Ook mooie jaren bij 3e in de 90e jaren olv Toon Ebbers, Nu nog actief in VIOD 11, betrokken bij inrichting medische ruimte.

Martin Piek was helaas verhinderd en zal binnenkort het lintje en bloemen worden aangereikt.

• Henk Tempel, 40 jaar Lid van vv VIOD.

Kwam over van zijn eerste liefde Sint Joris.  Totaal 68 wedstrijden voor VIOD, Leider VIOD 6, nog vrijwilliger bij de kassa op zondag bij VIOD 1.

• Jos Tiemessen, 25 jaar Lid van vv VIOD.

Jongste bestuurslid ooit, organiseerde pupillenvoetbal bij VIOD, als keeper in alle seniorenteams gespeeld, in 2005 nieuwe structuur bij VIOD, clubscheids.

• John Brands, 25 jaar Lid van vv VIOD.

Startte in november 1991,  na 3 jaar PR in 1994 voorzitter tot 2006, zijn grootste klus verhuizing naar Dichteren. Nu voorzitter SV.

• Joost Hieltjes, 25 jaar Lid van vv VIOD.

Speler van VIOD 1 in 2009-2010, later 2e, 3e, 4e en nu weer 3e elftal speler, hoogtepunt tijdens VIOD-dag in 1997, reisje gewonnen naar Parijs.

• Willem van Lent, 25 jaar Lid van vv VIOD.

Speelde 4 seizoenen in VIOD 1, 100 wedstrijden en 2 doelpunten, nu speler, aanvoerder en leider van VIOD 7, gaat stoppen maar zal terugkeren.

• Koen Monasso, 25 jaar Lid van vv VIOD.

245 wedstrijden voor VIOD 1, jaartje bij AZSV voor een mooie ervaring, topscorer in seizoen 2009-2010, gaat dit jaar afscheid nemen bij VIOD 1.

• Bas Raben, 25 jaar Lid van vv VIOD.

170 wedstrijden VIOD 1, 242 totaal, uitgenodigd destijds voor Gelders jeugd,  vanaf 1983 twee seizoenen De Graafschap, kwam terug in VIOD 1, 50 doelpunten.

• Paul Ratering, 25 jaar Lid van vv VIOD.

Sinds 1991 lid, in 2004 “VIOD Man van het Jaar”, diensten VIOD: pupillensecr., wedstrijdsecr . elftalleider, hand en span diensten, nu onderhoud op vrijdag.

Bekijk hier alle foto’s van deze avond: KLIK HIER