Afgelopen zaterdag was weer een competitie wedstrijd, thuis tegen MVR JO15-3D dit keer. Door onze positie in de competitie waren de verwachtingen hoog gespannen. Er waren weer 2 extra spelers. Kyle had wel zin om te voetballen, nadat hij in zijn eigen team gekeept had. En Dyaluna, wiens team niet meer in de competitie zit, die zullen we de komende tijd vaker zien zodat zij lekker kan blijven voetballen.

Hierdoor de volgende opstelling: Rody in het doel. Rutger, Dyaluna, Annelot en Max en de verdediging. Daan, Kyle, Thijmen en Vera op het middenveld. Milan en Dymas in de aanval. Sem, Kayne, Beau en Joey beginnen in de wissel. Helaas geen scheidsrechter deze wedstrijd, dus Marino is scheids en Berry doet deze wedstrijd de coaching. Nog geen 9 minuten bezig en daar is na een aanval door MVR hun eerste goal. Tot zover geen probleem. Met zijn allen zet het team de schouders eronder, maar helaas valt er voor ons team ondanks het harde werk geen goal.

In de rust bespreekt Berry de eerste helft en Marino geniet lekker van zijn kopje koffie. Ook wel eens lekker. Dus hup in de tweede helft er vol tegenaan. Maar diezelfde insteek heeft MVR ook waardoor zij nog geen 5 minuten later hun tweede goal weten te scoren. Gelukkig komt er 12 minuten later een poeier van Kyle die scoort. Toch komen we niet lekker in de wedstrijd en kunnen we niet voorkomen dat MVR een minuut later alweer de 1-3 inschiet en 7 minuten daarna de 1-4. Vanaf de kant gezien is het duidelijk onze wedstrijd niet, iedereen van verdediger tot aanvaller werkt hard maar toch rolt het balletje niet lekker. Na 34 minuten in de tweede helft weet Dymas toch de 2-4 te scoren er zijn nog kansen. Helaas wordt er nog geen 35 minuten een eigen goal ingeschoten, waardoor de moed de dames en heren in de schoenen zakt. Dus helaas moeten we deze wedstrijd met een 2-5 verlies afsluiten. De teleurstelling droop van onze spelers af. Maar dames en heren jullie hebben keihard gewerkt en dit was voor deze dag het hoogst haalbare.

Volgende week spelen we gewoon de volgende wedstrijd en knokken we er weer voor.