Stemkaart ontvangen voor de Rabobank Clubkas Campagne? Breng dan nu uw stem uit.

Hebt u de stemkaart in de bus ontvangen? Breng dan tussen 7 en 21 april uw stem uit, want uw stem is geld waard!
Als lid heeft u van de RABOBANK vijf stemmen ontvangen die u kunt uitbrengen op uw favoriete club, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde club. Dat moet dus VIOD zijn !

STEM op VIOD !!!  Bericht dit door naar uw andere familieleden en vrienden.

VIOD doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne van de Rabobank. Leden van Rabobank Graafschap kunnen tussen vrijdag 7 april en vrijdag 21 april stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Hoe meer stemmen VIOD krijgt, hoe hoger de bijdrage. U steunt ons toch ook?U kunt nu (vanaf 7 april)  op de website van de Rabobank stemmen op voetbalvereniging VIOD. Ook VIOD kan een extra steuntje gebruiken voor materialen voor het jeugdvoetbal en activiteiten die voor de jeugd worden georganiseerd zoals het jaarlijkse voetbalkamp.

Hoe kunt u stemmen?

Het is voor VIOD belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te krijgen. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor de nieuwe inrichting van de kantine en de aanschaf van kleine goaltjes voor de jeugdafdeling. Het zou fantastisch zijn als u, uw familie en vrienden helpen bij het realiseren van dit doel, door op VIOD te stemmen tijdens de Rabobank Clubkas Campagne.

Alleen voor leden van de Rabobank
Stemmen kan alleen als u lid bent van Rabobank Graafschap. Maar let op: niet iedereen met een Rabobankrekening is automatisch lid van de bank. Via Rabo Internetbankieren kan onder het tabblad ‘Mijn gegevens’ worden opgezocht of iemand al lid is. Het lidmaatschap is kosteloos.

Dus vanaf 7 april kunt u gaan stemmen. Met de persoonlijke code op de stemkaart die u deze week heeft ontvangen, kunt u via onderstaande link uw stem uitbrengen.

KLIK HIER

Kom in actie! voor VIOD

Beslis mee van  t/m 21 april en help onze club.

Alvast bedankt voor uw steun!

Met vriendelijke groet,

Bestuur en Managers vv VIOD