Beste Volger,

Zaterdag 1 april, de 6e wedstrijd van de competitie, deze week stond de wedstrijd tegen koploper AZSV op het programma. Na de uitglijder vorige week hadden we wat recht te zetten deze wedstrijd. Tijdens de trainingen en voor de wedstrijd hebben we gesproken over de verliespartijen deze competitie met de nadruk op de laatste waarin je beter bent maar wederom in de laatste seconden van de wedstrijd aan het kortste eind trekt.

Men leek het te begrijpen al was dat niet aan de start van de wedstrijd af te zien, ASZV kreeg kans na kans maar het bleef gelukkig 0-0. Na 5 minuten werden we beter en groeide we in de wedstrijd. Zowel ASZV als VIOD kreeg kansen maar in tegenstelling tot alle andere wedstrijden waren wij nu degene die het openingsdoelpunt maakte en gingen de rust in met een 1-0 voorsprong.

Dat voelde wel heel erg goed voor het team en waren zich ervan bewust dat ze zich deze uitgangspositie hadden verschaft door een keer zelf dat 1e doelpunt te maken. Je merkte dat ze trots op zichzelf waren en dat ze zich goed in de wedstrijd hadden geknokt.

Je merkte dat ze in de 2e helft makkelijker gingen voetballen vanwege de 1-0 voorsprong en ze bleven druk naar voren geven waardoor uiteindelijk de 2-0 werd binnengeschoten.  We hadden nog een paar hachelijke momenten voor ons doel maar er kwam geen bal meer voorbij aan Joep die een dijk van een wedstrijd keepte en tot MOM werd uitgeroepen.

Al met al een goede basis om verder op te bouwen naar de wedstrijd van aankomende week tegen Trias JO11-1.

Onderstaand de statistieken tot nu toe en  het videoverslag van de wedstrijd.

Namens de begeleiding van JO11-1G.