Beste Volger,

Zaterdag 8 april, de 7e wedstrijd van de competitie, deze week stond de wedstrijd tegen Trias op het programma. Op papier een wedstrijd die we zouden moeten kunnen winnen, Trias stond immers lager op de ranglijst. Gewaarschuwd waren we wel want de laatste wedstrijd hadden ze met maar liefst 5-0 van FC Eibergen gewonnen. We begonnen wel met wat pijntjes aan de wedstrijd, er hadden namelijk een aantal spelers schoolvoetbaltoernooi gehad op de dag voor de wedstrijd. Onze keeper Joep speelde mee met de JO13-2 (Overigens met 3-0 gewonnen ?) waardoor we de  keeper van de JO11-2 bij ons op doel hadden staan.

Direct na de aftrap bleek dat Trias kwam voor de overwinning. De druk was enorm en al snel stonden we 2-0 achter. Ondanks dat Trias echt heel goed voetbalde waren wij ook niet bij machte het roer om te gooien, we maakte de verkeerde keuzes, hielden in bij duels, speelde de ballen slecht in en stonden vaak verkeerd. Dit alles in combinatie met de inzet die er niet was heb je het tegen welke tegenstander dan ook lastig. Met de rust stond het 2-0. In de hoop het tij te doen keren hebben we een donderspeech gegeven. Wat doen we niet goed, waarom is er geen inzet, wie doet wat fout en hoe kunnen we dit beter doen, allemaal aspecten die we besproken hebben in de rust. Het werkte, iedereen was scherp, de neuzen stonden dezelfde kant op, de mannen waren enthousiast en gingen de 2e helft waarvan we hadden afgesproken met 0-0 in te gaan te gaan winnen, we gingen ervoor.

Na 50 minuten voetbal stond was de einduitslag 7-1, een mokerslag voor het team waarvan dit de eerste wedstrijd in de competitie was waarbij ze geen schijn van kans hadden ook maar aanspraak te maken op één schamel puntje. Een complete off-day voor het team maar gelukkig was dit bij iedereen het geval waardoor er een goede hoop is dat het volgende week weer heel anders zal zijn.

Desalniettemin, terug naar de basis, herpakken, leren van de fouten, deze week goed trainen, en vol voor de overwinning komende week tegen Sparta Enschede.

Onderstaand de statistieken tot nu toe en  het videoverslag van de wedstrijd welke jammer genoeg niet is gelukt deze week ?!.

Namens de begeleiding van JO11-1G.