Afgelopen zaterdag mochten we vroeg aantreden voor onze wedstrijd tegen GSV’38 JO15-2D.

Omdat de MO19 niet spelen hebben we naast de hulp van Dyaluna ook nog de hulp van Quinty ingeroepen. Meiden, fijn dat jullie er waren. Onze opstelling is nu dus als volgt. Rody in het doel. In de verdediging: Daan, Dyaluna, Annelot en Rutger. Op het middenveld zijn Joey, Kayne, Thijmen en Max te vinden. In de aanval Dymas en Milan. In de wissel beginnen Sem, Beau, Quinty en Vera.

Na een goed begin van de wedstrijd begint het na verloop van tijd iets minder te lopen. Hierdoor kunnen we na 28 minuten in de wedstrijd de aanval van GSV niet stoppen en hebben we de 1-0 tegen. Gelukkig kunnen we het beperken tot deze 1-0 en gaan we na 35 minuten de rust in.

Nog geen 15 minuten in de tweede helft is er weer een aanval van GSV waardoor we tegen een 2-0 achterstand aankijken en tot overmaat van ramp weten ze 5 minuten later ook nog een lullig rol balletje te scoren waardoor we op het eind van de wedstrijd tegen een 3-0 verlies aankijken.

De teleurstelling druipt er vanaf bij onze spelers, maar ze kunnen met opgeheven hoofd het veld verlaten. Want gevochten voor wat ze waard zijn, helaas was dat deze keer niet genoeg. Maar niet getreurd, want volgende week een herkansing.