Op vrijdagmiddag 14 april wordt bij VIOD een leuke en gezellige PAAS-middag georganiseerd voor onze jeugdleden t/m 11 jaar.

WIE VIND HET GOUDEN PAASEI?

Om 14:30 uur wordt deze dag gestart voor de jeugdleden van de HMQ KIDS. Zoek het GOUDEN PAASEI en win een GRATIS entree voor het leukste speelparadijs van Doetinchem “Monkey Town Indoor Speelparadijs”!! Deze prijs win je met jouw groepje die het GOUDEN PAASEI heeft gevonden.

HMQ KIDS!! Vind jij op 14 april, tijdens het paaseieren zoeken, het gouden ei? Dan win je samen met je groepje gratis entree voor het leukste speelparadijs van Doetinchem!! Dus dat wordt goed zoeken………. meld je dus snel aan via jac@vv-viod.nl . Broertjes en zusjes zijn ook van harte welkom om mee te doen om paaseieren te zoeken als de bingo! Geef je dus nog snel op en maak kans op te gekke prijzen! Stuur een mailtje naar jac@vv-viod.nl op een appje naar Chantal Velsink 06-48189443. Tot 14 april!

PAASBINGO, altijd PRIJS voor iedereen !

Om 16:00 uur komen de teams van  de Jeugd Onder 9 aanbod. Jij speelt met je eigen BINGO-briefje de Paasbingo. Streep de nummers door die je hoort omroepen en maak kans op prijzen van o.a. onze sponsor EXIT TOYS.

De Jeugdteams Onder 9 teams speelt de Paas-Bingo van 16.00 tot 17.00 u. De Jeugdteams Onder 11 van 17.30 tot 18.30. Broertjes en zusjes zijn ook van harte welkom om mee te doen met de Paas-bingo! Geef je dus nog snel op en maak kans op te gekke prijzen! Stuur een mailtje naar jac@vv-viod.nl op een appje naar Chantal Velsink 06-48189443. Tot 14 april!

Bingo boekjes zijn te koop tijdens de inloop en kosten slechts 2 euro voor 2 rondes (we spelen ook 2 rondes). Speel Bingo met je voetbalvriendjes en ga met fantastische prijzen naar huis.  JO9 en JO11 KIDS! Heb jij je al opgegeven voor de Paas-? We hebben vette prijzen in de pot zitten,. wat dacht je bijvoorbeeld van een prijs van Exit Toys! Meld je dus snel aan via jac@vv-viod.nl!!

Om 17:00 uur komen tot slot de teams van  de Jeugd Onder 11 aanbod. Ook jij speelt met je eigen BINGO-briefje deze Paasbingo. Streep de nummers door die je hoort omroepen en maak kans op prijzen van o.a. onze sponsor EXIT TOYS.

DIRECT aanmelden? KLIK HIER