Het is een cliché, maar Ruurlo heeft het geluk van de koploper. In de allerlaatste minuut is de tot dan onpasseerbare Bart Wiecherink kansloos na een schuiver, die onderweg nog aangeraakt wordt, van de gevaarlijke linksbuiten van Ruurlo; 0-1. De opluchting aan de kant van onze tegenstander is begrijpelijkerwijs groot, terwijl wij terneergeslagen de kleedkamer opzoeken. Voorlopig kunnen we concluderen dat we alleen tegen sv Grol een punt gepakt hebben van de teams in de top 3. Het is positief dat het boeiende wedstrijden zijn geweest waarin we meer dan voldoende weerstand boden. Anderzijds hebben zij meer voetbalkwaliteiten en -vernuft dan wij, waardoor we net tekort komen voor een rol in het kampioenschap.

Als team en speler moet je blijven streven naar een doel. Wij willen na de top 3 met vv Ruurlo, Sportclub Lochem en sv Grol, eindigen als ”best of the rest”. Daarvoor zullen we nog alle zeilen bij moeten zetten, want een aantal teams zit ons op de hielen. Fanatiek en gretig blijven trainen is daarbij het uitgangspunt. Een aantal van ons wil daarnaast ook ongetwijfeld volgend seizoen de stap maken naar JO15/1.

Wij kiezen voor aanhaken, afhaken kan altijd nog.

Roy Ebbers {trainer/coach}.