Met een drukke week achter de rug kan Viod JO9-4 nog niet echt uitrusten. Na het verlies van de geduchte kampioen Pax JO9-1 en de winst op Dinxperlo JO9-1 moet Viod toch maar weer vol aan de bak aan de inhaalwedstrijd op 22 april tegen De Keijenburgse boys JO9-1. Pax was toch een te sterke tegenstander voor JO9-4. Alhoewel er werd verloren met 6-2 was het geen slechte partij. Viod heeft inzet getoond en de doelpunten die gemaakt werden door Stef en Daryl (kop) waren mooie goals. Fysiek moesten we op een gegeven moment te veel afleggen, maar er werd gevoetbald en dat was goed om te zien! De wedstrijd tegen Dinxperlo kwam Viod al snel op voorsprong met 2-0. De doelpunten werden gemaakt door Thijs en door Stef, Ook in deze wedstrijd werd er weer goed naar elkaar overgespeeld. Er konden mooie acties worden gemaakt, maar helaas kwam de eindstand niet verder dan 2-0. Hierdoor stegen we wel een plekje op de ranglijst. En als a.s. zaterdag de inhaalwedstrijd tegen de Keijenburgse Boys ook met winst wordt afgesloten doet Viod JO9-4 goede zaken in de competitie. Willen we een plekje in de top 5 bemachtigen mogen we geen punten meer verspelen. Maar we zien de jongens steeds meer vooruitgang boeken in het voetbalspel. Er wordt goed op de bal verdedigt en mooie aanvallen gecreëerd. Dat we al zo goed mee draaien in deze klasse is alleen maar top te noemen.

Volgend seizoen gaat Viod over op het twingames spel( alleen de F nog). Hieraan heeft JO9-4 afgelopen zondag (1e paasdag) al kunnen proeven tijdens het Pincvision toernooi bij de Graafschap. We moesten duidelijk even wennen aan een aantal andere spelregels. Maar met 2 gewonnen wedstrijden, 2 gelijk en 1 verloren wedstrijd, wat zeker niet had gehoeven, in de poule werden we uiteindelijk na de winst op Concordia in de kruisfinale 7e van de 12 teams. Best goed gedaan hoor! Als 1e jaars pupillen hebben we laten zien dat we zeker 2e klasse waardig zijn. Met veel meer snelheid, eigen initiatieven nemen op het veld, veel acties durven maken, maar ook zeker goed samenspelen wordt er veel van je gevraagd in deze spelvorm. En ik denk dat wij dat als team wel aankunnen. Dus op naar de twingames.  Ik ben benieuwd!