Tegen SJO Rijnland/Aerdt/Carvium (samenwerkingsverband van 4 dorpen) begon VIOD op zaterdag 1 april matig aan de wedstrijd, waardoor SJO in de eerste minuten het balbezit had.
Vooral Youri zorgde ervoor dat SJO niet te goed in het spel kon komen, hij ramde de bal lekker weg!
De eerste hoekschop was voor de tegenstander. Gelukkig leverde dit geen gevaar op.

Daarna kwam VIOD met de eerste uitbraak.  Liam ging alleen op de keeper af en miste helaas het doel. Een hoekschop was het gevolg.
Ook daaruit volgde geen doelpunt.
Vanaf nu begon Viod toch beter te draaien. Door goed voorbereidend werk van Jurre kon Liam de bal fantastisch binnenwerken.
Dat was toch de verlossende treffer, dachten we.

SJO kwam er meteen uit en Tijn moest ingrijpen om erger te voorkomen.
Maar toen…. vanaf de eigen helft knokte Jurre zich naar voren. (Volgens mij is Jurre naast spits, ook middenvelder, verdediger…. maar dit terzijde.) Jurre gaf de bal op het juiste moment naar Liam en weer een goal;  2-0!

Helaas ging SJO zeer effectief met hun kansen om, 2-1… niet verslappen VIOD!
Indy vond het wel welletjes met die jochies van VIOD en nam het heft in eigen handen.
Vanaf de middenlijn dribbelde ze naar voren en met een goed geplaatst schot maakte ze de 3-1. Helaas voor Sunny, hij was net onderweg voor koffie…..
Vlak voor rust haakte de tegenstander weer aan met echt een fantastisch doelpunt. 3-2.
Viod was er nog lang niet om deze wedstrijd met goed resultaat af te sluiten.

Na de rust ging VIOD weer goed van start. Keihard werken resulteerde meteen in de 4-2. Vervolgens ook de 5-2 door het fantastische 1-keer-raken principe van Gijs-Niek-Stijn-Indy en uiteindelijk Scott.

Jurre maakte ook nog de 6-2. Gelukkig, de wedstrijd was gespeeld… of toch niet?
Na de 6-2 verslapte VIOD, ze stonden immers met 6-2 voor.
SJO maakte daar sluw gebruik van. Ze kwamen terug tot 6-4. en dat was ook de eindstand.
Ook ’t Peeske heeft gewonnen, dus nog steeds een gedeelde eerste plaats.

Op naar de kraker van dit weekend in Beek!