Beste Jeugdleden en ouders/verzorgers van onze jeugdleden,

Van 10 t/m 14 juli 2017 is Real Madrid Voetbalkamp, het internationale jeugdprogramma van de Spaanse topclub Real Madrid CF, te gast bij de VIOD Doetinchem!

Real Madrid, de Spaanse recordkampioen en momentele winnaar van de UEFA Champions League, is een van de populairste en succesvolste voetbalverenigingen ter wereld. Door middel van zijn stichting, de Fundación Real Madrid, is de vereniging wereldwijd actief voor sociale en culturele waarden in de sport. Met de Fundación Real Madrid Clinic, de officiële voetbalschool van de Koninklijken, transporteren wij de trainingsfilosofie van de jeugdacademie van Real naar inmiddels acht Europese landen.

Is de Clinic van Real Madrid bij vv VIOD jouw weg naar Bernabéu?

• LEEF JE DROOM
  • TOON JE TALENT
  • KWALIFICEER JE VOOR DE TRYOUTS
  • SPEEL IN BERNABÉU

Tijdens de schoolvakanties bieden wij onze Clinics aan voor voetbalenthousiaste meisjes en jongens van 7 tot 14 jaar.

Altijd  ’s maandags tot  ’s vrijdags van 9:30 uur tot 15:30 uur. De 10 trainingseenheden worden uitgevoerd volgens de aanwijzingen van de roemrijke jeugdacademie van Real Madrid, waarbij gebruik wordt gemaakt van de modernste trainingsmiddelen.

Ook bij vv VIOD in Doetinchem.

Schrijf je vandaag nog in en op de eerste dag ligt een mooi Real Madrid tenue van Adidas op je te wachten.

Real Madrid Voetbalkamp gegevens op een rijtje:

• 5 dagen top training door opgeleide Real Madrid CF trainers.
  • Je krijgt een Real Madrid CF trainingstenue van Adidas, bestaande uit: shirt, short en sokken.
  • Inclusief een Real Madrid CF Bidon, Real Madrid CF Diploma en 5 dagen eten/drinken.
  • Training, structuur en discipline als op de jeugdacademie van Real Madrid CF.

De beste spelers naar Madrid

De 5 beste spelers (ongeacht leeftijd) van elke locatie worden uitgenodigd voor een landelijke finale. Tijdens deze finale beoordelen scouts van Real Madrid de spelers. De beste spelers worden uitgenodigd voor een training op de Real Madrid Academy. De kosten voor deze onvergetelijke trip zijn voor de Real Madrid Foundation.

Je leest er alles over op www.frmclnics.nl

Meer info…. KIJK OP: Klik Hier op de LINK

Wij verheugen ons op je bezoek!

Met vriendelijke groet,

vv VIOD Doetinchem