Beste Sponsoren, vrienden van VIOD en aan alle spelende leden van 18 jaar en ouder,

Op zaterdag 17 juni wordt voor de 1e keer het Sponsortoernooi vv VIOD gehouden. Dit toernooi staat in teken van de afsluiting van dit seizoen. Momenteel hebben zich 9 sponsors bij de organisatie gemeld die deze dan meedoen. De sponsorkosten zijn slechts € 100,= en komt ten goede aan de verbouwing van de kantine en aankleding daarvan.

Drie sponsoren komen met een eigen team, aangevuld met spelers van VIOD. Voor 3 andere teams heeft de organisatie al een invulling toegezegd gekregen van seniorenteams en 35+ teams. Voor de 3 openstaande teams is de organisatie nog op zoek naar een invulling. Dit mag een team zijn die voor VIOD in de competitie uitkomt, maar mag ook samengesteld worden door leden van VIOD vanaf 18 jaar en ouder uit verschillende teams, een mix team met spelers uit verschilllende VIOD teams.

De wedstrijden worden gespeeld op ’n half veld, 7 tegen 7, zoals het Snerttoernooi. Om 13:00 uur wordt gestart, Om 16:00 uur de finales, aansluitend een BBQ. Er is Entertainment o.l.v. Chris Laansma. Einde Sponsordag 20:00 uur.

KLIK HIER: voor overige info

geef je op bij: