Bericht voor alle teamleiders en trainers van onze jeugdteams,

Op zaterdag 24 juni a.s. staat het team Facilitair klaar om de wedstrijdkleding en materialen van de jeugdteams in te nemen. Neem alles mee wat je nog thuis hebt aan teamkleding, wedstrijd en trainingsmaterialen en eventuele oude VIOD jacks met oude logo’s, die destijds door de SV zijn uitgegeven (KWD jacks).

Vanaf 9:00 uur is het clubhuis geopend en men moet zich vervoegen bij de kleedkamers. Om 15:00 uur gaat het clubhuis weer dicht en dan is er niemand van het team Facilitair aanwezig.

Inname wedstrijdkleding en materialen, zaterdag 24 juni 09:00 – 15:00 uur

Dit moet u weten:

• De desbetreffende teamtas niet vergeten met toebehoren zoals waterzak etc
  • De wedstrijdtenues excl. kousen  moeten schoon en gewassen en tevens opgevouwen worden ingeleverd
  • Ook de bijbehorende hesjes moeten schoon en gewassen zijn.
  • De controle bij inname vindt plaats aan de hand van het bij uitgifte gebruikte formulier. Ontbrekende items worden in rekening gebracht.

Zaterdag 24 juni is de enige mogelijk om deze spullen in te leveren. Zorg ervoor als u zelf verhinderd bent, de spullen laten bezorgen door een teamgenoot of ouder van een van de spelers.