Een dubbel verslag dit keer.

Als eerste onze wedstrijd van maandag 8 mei tegen DZC ‘68 JO15-12.

Ivm kamp hadden we een aantal afmeldingen deze dag. Gelukkig hebben we wat spelers achter de hand die wel zin hadden in een potje voetbal. Dus Kyle, Sem Fielt, Lewis, Carmina en Quinty. Dank jullie voor jullie hulp.

Dit resulteerde in het volgende: Na 5 minuten weet Sem F met de bal door te breken en scoort. En nog geen 3 minuten daarna staat Sem F weer klaar voor de volgende goal. Een poeiert in het doel van DZC. Dit hadden we even nodig na onze nederlaag van zaterdag. Ondanks dat de verdediging hard werkt lukt het DZC in de 29e  minuut een tegen goal te scoren. We houden het vertrouwen erin en weten in de 35e minuut de ruststand op 3-1 te brengen. Sem scoort zijn hattrick na samenspel tussen Milan en Lewis. Met een lekker gevoel de rust in.

4 minuten in de tweede helft breekt een speler van DZC door en speelt af 3-2 is de stand hierna. Maar we laten het er niet bij zitten en 5 minuten later teamwork tussen Beau en Sem F weet Sem F weer te scoren over de keeper heen. Nog geen minuut later krijgen we in inworp door Sem H die bij Lewis terechtkomt. Lewis zet voor op Kyle en die scoort. Yes de 5-2 is een feit. En dan nog als kers op de taart weet Lewis 2 minuten voor tijd te scoren door om zijn as te draaien en de bal in te schieten. Hierdoor eindigt de wedstrijd in een mooie 6-2 overwinning. Met dank aan onze invallers maar natuurlijk ook door het harde werk van het hele team. Op naar de laatste competitie wedstrijd.

Deze vindt plaats op zaterdag 13 mei bij Concordia Wehl tegen de JO15-4G. Hiervoor konden we onze borst natmaken. Want niet alleen een blessure binnen het team, maar ook wat kwakkelende vermoeide teamleden. Heel Viod had een druk programma, maar gelukkig had de JO13-3 net bij Concordia gespeeld en hebben we Jaydon en Jasper gevraagd mee te spelen. Die hadden daar wel zin in. Na wat problemen met het wedstrijd formulier konden we gelukkig onze wedstrijd met keeper beginnen. Met de 3 J’s in de Wissel (Jaydon, Jasper en Joey)

Al na 3 minuten worden we verrast door een uitbraak van Concordia en weten zij de 1-0 te scoren. Hierna weten we hen een lange tijd tegen te houden. Er wordt hard gewerkt maar toch kunnen we niet voorkomen dat na 30 minuten weer een tegengoal van Concordia valt. Hierdoor gaan we met een 2-0 achterstand de rust in.

Vol goede moed beginnen we weer aan de tweede helft. Maar helaas na 8 minuten en een gevecht om de bal en met diverse malen de bal uit de goal houden weet Concordia toch te scoren. Balen, maar dan gaat het roer om halverwege de tweede helft. En dan na 20 minuten een mooie aanval van Kayne, die voorzet op Daan die scoort. En 5 minuten later een aanval door Daan en goal. Dit resulteert in een 2-1 winst van de tweede helft, maar bij elkaar opgeteld hebben we helaas verloren met 3-2.

Ondanks een aantal tegenvallende resultaten van de laatste weken hebben we ons na deze laatste wedstrijd toch op een hele mooie 7e plaats weten te werken en dat is een resultaat om trots op te zijn.

Dit was tevens mijn laatste verslag van dit seizoen. Nog een toernooi te gaan en dan is dit seizoen wat betreft wedstrijden voorbij. Tot dan!